luni, 17 august 2015

Paletar kober

Firmă cu activitate în domeniul produselor peliculogene şi al răşinilor sintentice. Oferă detalii despre profil, activitate, produse şi sfaturi utile cumpărătorilor. Firma KOBER este singurul producător din România de vopsele pulberi,.

Culori: - cele culori de mai joi sunt disponibile atat cu textura scoarta de copac dar si bob de orez. Kober: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Preturi, produse si reduceri la kober, vopsele si emailuri.

Tencuiala decorativa siliconata Kober cappuccino LBV 1. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Lacuri pentru lemn.

Read related documents and downloads about Vopsea Lavabila Kober Culori. Kober - Zertificat Plus - Incepand cu luna mai 201 firma KÖBER a inclus à n. In parteneriat cu Kober, va oferim o gama larga de culori, ce se pot utiliza pe produsul dumneavoastra. Paletar culori PAL Producator: Yumi Categoria: patuturi transformabile Model: 20Cod produs: 17Paletar de culori pentru mobila copii sau patut copii, pal . Vopsea Lei - Lac protector pin extra Kober - 2. Lac protector nuc mediu extra Kober - L. Cluj ne putem intalni sa vedeti paletarul, pentru a va putea face o idee mai buna.


Si fiind o dugheana intr-un cartier aveau paletarul mudar de m-am. Am vazut ca cei de la Kober au scos o noua vopsea superlavabila cu ioni . In functie de dorinte si necesitati, va fi posibila colorarea vopselei, avand la dispozitie peste 5de nuante in paletarul Spirit of Color, sau manual, cu Pigment .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare