marți, 18 august 2015

Wc infundat cu odorizant

Stau la bloc, etaj iar WC-ul s-a infundat cu un recipient de plastic pentru odorizant (BREF). Am incercat sa-l scot, nu am reusit cu mijloace . O femeie ar fi tras pe loc concluzia că s-a înfundat WC-ul și trebuie reparat.

Există un odorizant sub formă de gel, care se lipeşte pe interiorul . Copilul mi-a aruncat odorizantul de wc in vas, nu am vazut, s-a tras apa si evident ca s-a infundat wc-ul. Era un bref din acela tip recipient conic . Ti s-a intamplat sa constati ca apa din toaleta nu se mai duce? Nu dispera, daca ai noroc totul se poate rezolva foarte repede. Stiti chestiilea alea mirositoare de plastic care se pun langa wc. Iată cea mai inventivă metodă de a desfunda toaleta!


Dupa cateva zile de cand s`a mutat (mai exact) se infunda buda. Ca ce submarinu' meu din buda, mi-s un mic pui de geniu si n-o fi asa greu sa impingi un odorizant d-ala de WC de a . Al doilea motiv pentru care nu recomand folosirea solutiilor de desfundat chiuveta este odorizantul de WC. Cel mai comun accident de infundare a toaletei este . Truc la îndemâna oricui: cum să desfunzi o toaletă înfundată fără să apelezi la instalator 0. Atunci cand vi se intampla sa constatati ca toaleta va e infundata si nu puteti trage apa, nu disperati, .

Odorizantele sau jucăriile copiilor scăpate accidental în el trebuie îndepărtate! Sfat: In situatia in care ati scapat un obiect din plastic: odorizant de wc, pieptene, trusa de farduri si ati tras apa wc-ul se infunda mecanic in cateva zile. Nu sunt multe lucruri mai stresante decat o chiuveta plina de apa care nu se scurge, pentru ca scurgerea este infundata. Vinovatii obisnuiti sunt firele de par sau . Dat banul, aruncat juma' de soluţie în WC şi-am aşteptat o noapte întreagă să se întâmple minunea. Instalator particular specializat in desfundari, desfund WC, scaun de.


Mi s-a infundat wc-ul cu un odorizant peak. In cazul cand vasul WC este efectiv înfundat, se foloseşte o pompă de . Deseori, toaletele sunt înfundate pentru că cineva a aruncat înăuntru. Vasul de wc nu tine locul cosului de gunoi, de aceea nu trebuie sa.


Dar asta nu este totul : Bacteriile, odata trase cu apa ce spala WC-ul sau pisoarul. Dacă vrei să cureți corect și să înlături murdăria de pe WC, cel mai bine este să începi de sus în jos. Dacă vasul de toaletă s-a înfundat şi nu poţi să rezolvi problema. Odorizantele sau jucăriile copiilor scăpate accidental în el trebuiesc îndepărtate! Odorizantele sau jucăriile copiilor scăpate accidental în el trebuie.


Citeste tot despre: s-a înfudat vasul de toaletă, vas de toaletă înfundat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare