miercuri, 12 august 2015

Frigiderul referat fizica

Un frigider este un aparat sau o instalație pentru producerea și menținerea frigului, adică a temperaturii mai joase decât a mediului ambiant, principiu . Frigiderul' Frigul artificial a capatat in ultimii ani un rol foarte important, fiind utilizat in industria. Frigiderul este compus dintr-un compresor electric, o reţea de conducte de lichefiere,.

Cum functioneaza frigiderul - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol scris. Referatul Functionarea Frigiderului - Automatica, pentru facultate, uploadat in. TEMPERATURA Temperatura este o mărime fizică fundamentală care indică. Aparatele electrocasnice sunt folosite in activitati casnice, pentru a aduce un plus de confort in locuinta si in viata omului.


Funcţionarea frigiderului are la bază două legi fizice: Punctul de fierbere al unui lichi respectiv temperatura la care se transformă în vapori, . Primul frigider Tófalvi József Attila Clasa X- stiinte 18. Preliminarii - principii termodinamice referat. Frigiderele folosesc aceasta proprietate, adica absorb caldura din . Frigiderul cu compresor, dotat cu un agregat frigorific, care foloseşte energia mecanică a unui compresor antrenat de un motor . Aceste filmuleţe sunt realizate de elevii liceului Ion Vatamanu or.


PRINCIPIUL DE BAZA AL FUNCTIONARII FRIGIDERULUI - Din momentul in care. Rece - in termeni de energie sau forta fizica, nu exista acest concept. FRIGORIFICE CU COMPRESOR SI RACIRE DIRECTA In practica cele mai folosite :: Fizica.

In exteriorul frigiderului functioneaza compresorul notat cu 1. Referat fizica pt clasa xa despre frigider - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Referat fizica pt clasa xa despre frigider. Referat fizica frigiderul,referat Frigiderul,Thomas Edison,Studiu de caz la Arctic Gaesti,Energia electrica,Frigiderul,Arhimede,Stari de agregare . Frigider referat,referat Planul de functionare al unui frigider Arctic,Aparate foto DSLR. Referat la fizica sublimarea si desublimarea - materiale . Frigiderul scoate caldura din alimentele introduse inauntru si o elimina in mediul.


Nu explicam aici functionarea fizica, vom formula un raspuns folositor cuiva . Nu vă gândiţi la fizică, gândiţi-vă că aţi fi muncitor cu ziua – ce factori aţi. Aceste consideraţii (greutatea frigiderului şi absenţa roţilor) vă dau o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare