joi, 6 august 2015

Fabrica de portelan iris cluj

Fabrica de porţelan IRIS Cluj ani : 1922-1972. Cartea prezintă istoricul fabricii de proţelan . Preluând traditiile transmise de la Alfold Ungaria si apoi Rozenthal Germania existente de generatii în Cetatea Clujului, Porcelain Manufacturers Moga este .

Cum a pierdut Clujul fabrica Iris Geromed Medias si-a adjudecat, in vara lui 200 activele fabricii de portelan Iris Cluj-Napoca, aflata in . Cluj prima fabrica de portelan din România. Abia la sfârsitul anilor 'a aparut a doua .

Tot la fabrica de porţelan din Cluj au fost confecţionate vazele uriaşe care împodobesc Casa Poporului. Geromed Mediaş şi-a adjudecat, în vara lui 200 activele fabricii de porţelan Iris Cluj-Napoca, aflată în faliment şi . Iris a fost aprobat anul trecut de către. Reporterii ZIUA de Cluj au consultat, împreună cu specialiştii . Era prin 'si lucram la Fabrica de portelan „IRIS” din Cluj.


Ma opcupam cu expedierea , pe toate caile, a produselor Iris, deci . Fabricile de portelan din judetul Cluj au destine asemanatoare. Toate au cunoscut o epoca de glorie pe vremea comunismului, cand cea mai . Probleme serioase semnalate la un bloc care urmează să fie dat în folosinţă în curân la Cluj, pe terenul fostei fabrici de porţelan Iris.

Cazul imobilului cu niveluri din incinta fostei fabrici de porțelan Iris. Center, un Mall situat in centrul Clujului, cu ultimele dotari in domeniu. Blocuri noi in Cluj-Napoca , județul Cluj, strada Oasului, nr. Ansamblul rezidential Iris se afla amplasat pe locul fostei fabrici de Portelan.


Anunţuri imobiliare fabrica iris portelan in cluj napoca iris cluj. Cauta anunt imobiliar fabrica iris portelan in iris cluj napoca cluj pe portalul profesionist . Oraşe în apropiere: Cluj-Napoca, Orasul Ludus, Baia de Arieş - Aria administrativă. Cercurile de interese care au pus mana recent pe fabrica clujeana de portelan “Iris” opereaza in judetele Salaj, Sibiu, Bistrita-Nasaud si Cluj.


Am auzit că în o parte din clădiri s-au făcut locuinţe. Reprezentanţii holdingului Gerome care a achiziţionat activele fostei fabrici de porţelan Iris din Cluj, au anunţat că intenţionează să .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare