miercuri, 5 august 2015

Lazi fructe lemn

Ladite de lemn si plastic pt fructe si legume. Ladite plastic,pvc,legume,fructe,industriale,uz casnic lazi. Produse piata - alimentatie Alte produse alimentare.

Daca aveti nevoie de lazi mai mari, ideale pentru piersici, prune, struguri etc, va recomandam sa folositi lazi lemn legume fructe 3x 500. Pentru a acomoda kg de fructe este nevoie de o lada mai mare. Puteti folosi cu succes lazi lemn legume fructe 3x 500.


Acceseaza cele mai noi anunturi postate de.

Vindem ladite din lemn pentru fructe si legume de () Pret la cerere. Producem ladite din lemn de plop pentru legume-fructe de diferite dimensiuni, la cererea clientului. Pret la cerere -Portal de anunturi si catalog companii B2B . Ladite lemn de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Ladite din lemn pentru fructe si legume de la Contemporan Construct . Ambalaje din lemn de plop pentru fructe si legume - ladite lemn oferta Ambalaje Ambalaje din.


Vindem lazi navete legume-fructe oferta Ambalaje Vindem lazi . Companii - Lazi si cutii de ambalaj, din lemn, pentru fructe si legume - România. EPAL, europaleti, paleti industriali de unica folosinta, lazi, .

Lazi, ladite, ambalaje din lemn de plop pentru fructe si legume: mere, pere, gutui, salata verde, citrice, ardei gras, gogosari, etc. Companii - Lazi si cutii de ambalaj, din lemn, pentru fructe si legume - Moldova. DONEZ ladite fructe din lemn si plastic, pentru foc sau depozitare diverse, ce raman constant din vanzarea fructelor.


LINIE PRODUCTIE LADITE FRUCTE-LEGUME cu terminal unit funduri la. Lazi din lemn pentru mere, struguri, piersici, prune, cirese si alte fructe si legume. Ne aflam la km de Chisinau(raionul Straseni).


Lazile din lemn se confectioneaza din sipci de lemn, din placaj sau din placi. Vand lazi pentru fructe din lemn, foarte rezistente, dimensiuni 60-40-30. Pretul este de lei, negociabil in functie de cantitate. Producatori, distribuitori, furnizori - Klein Ladite legume-fructe, Ladite legume. Ladite din lemn pentru fructe si legume de diferite dimensiuni : 3x 400.


Vind Casute din lemn pentru copii acopere cu sindrila din lemn si Ladite pentru fructe tip P dimensiune 600x400x3sunt producator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare