vineri, 21 august 2015

Cura cu carbune medicinal

Pentru o cura de detoxifiere sustinuta de carbunele medicinal ai nevoie de o lingurita de carbune medicinal care se amesteca cu doua lingurite . Cura cu cărbune medicinal şi chitosan va dura săptămâni, timp în care se iau . Cărbunele medicinal are proprietăți terapeutice uimitoare.

Pentru aceasta îl puteţi folosi cu încredere într-o cură de trei săptămâni, timp în . Cărbunele medicinal are o putere extraordinară de absorbţie şi neutralizare a substanţelor toxice din intestine, fiind considerat unul dintre cele . Se pune o lingura (9-10g) de praf de carbune medicinal intr-un pahar si se adauga ml apa. Cura recomandata de un specialist toxicolog german .

Membra a trupei Girls Aloud si actrita, Sarah Harding, e unul dintre fanii acestei diete bizare. Ea isi presara carbune medicinal peste orice mancare consuma. Pentru dinti mai albi si mai sanatosi, este recomandata o cura cu carbune medicinal, timp de trei saptamani. Cura cu carbune vegetal este un tratament simplu de pregatit si foarte ieftin.


Prepararea carbunelui medicinal se bazeaza pe principiul carbonizarii . Activat slăbire cărbune ajută să piardă până la kg de exces de greutate într-o săptămână. Carbon activat este sigur în fiecare cabinet de medicina de origine, . Insa carbunele activat nu este la fel cu cel folosit pentru gratar sau pe care-l folosesti in soba de teracota. In 183 profesorul francez Tueri, pentru a demonstra puterea miraculoasa a carbunelui medicinal, a baut o cantitate insemnata de otrava, .

Potrivit specialistului, aceasta cura rapida de slabire are in vedere. Toxicologul german Max Daunderer recomanda detoxifierea intestinelor cu ajutorul carbunelui medicinal. Carbunele medicinal este un produs care nu trebuie sa lipseasca din. Cărbunele medicinal te ajută să scapi de balonare, arsuri stomacale, crize de gastrită, diaree, halenă sau intoxicaţii. Draga Cristela, Poti sa-mi spui de ce folositi voi carbune vegetal in fiecare dimineata?


Noi avem carbune facut in casa de vreo ani si ma . Este recomandată o cură cu cărbune medicinal, căci curăţă organismul de toxine. Timp de o lună, se bea o jumătate de cană cu apă, în care ai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare