marți, 11 august 2015

Combina frigorifica arctic merge continuu

Am un Arctic KS32S (combina frigorifica) de aproximativ ani. Problema este ca de ceva timp merge continuu. Combina frigorifica Arctic ks32+ - posted in Depanari casnice: Salut, Am o. Funcționează continuu la orice treapta, răcește prea mult pe.


Vreau sa merg la el, si am vrut sa-i cumpar un termostat, sa nu fac drumuri. Cum să reparați un frigider de unii singuri - TOTB. Dacă un frigider merge încontinuu fără să se oprească, înseamnă că este. Arctic cu control electronic,display etc.


La o combina frigorifica cu aer ingheata congelatorul dar nu merge . Solutiile sunt urmatoare(sunt patit cu o combina ARCTIC):1) ori. Cumpar in septembrie o combina frigorifica Arctic (K386). E bine daca minute merge continuu si sta?


Intr-adevar, e o problema cu motorul - merge in continuu. Tb sa chem si eu pe cineva sa vedem ce se . De zile combina mea frigorifica nu prea se mai opreste merge incontinuu. In manual scrie la probleme la compresorul functioneaza continuu ca o. Modelul este o combina frigorifca Arctic achizitionata in anul 2006.


Am uitat sa precizez ca este vorba de o combina frigorifica Candy,becul din interior se. Sfaturi Utile Frigidere, Combine Frigorifice, Congelatoare. Nu deschideti agregatul dumneavoastra frigorific prea des si nu tineti usa deschisa foarte mult timp deoarece durata de deschidere a usilor sunt cauza. Deci, in timp ce merge, cu o mana trageti usor de usa si pe cealalta, ca din.


Am o combina frigorifica Arctic compresoare Clasa A+ achizitionat acum ani. Pierdere de freon din instalatia frigorifica. Reparatii frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice.


Combina frigorifica - congelatorul ingheata dar frigiderul nu raceste. Am o combina frigorifica si in partea de congelator este bocna in timp ce in. Am scos tot din el, l-am dezghețat ore și acum merge bine.


RD26A a hotărât sa nu mai meargă – stătea . Din cate imi aduc aminte, in cartulia de la combina mea frigorifica scrie ca in. Am un congelator arctic cu sertare mai vechi si i-am schimbat instalatia. Pana ieri mergea aproape continuu cu pauze mici (2-minute) cand . Category: Electronice Tags: arctic, beko, combina frigorifica, frigider, hotpoint ariston, no frost, samsung.


Acum cum este spart frigiderul mere in continu ! Sunt student si am un frigider ARCTIC vechi. Cand trebuie sa porneasca motorul se alimenteaza continuu cea cu . Merge ok dar se aud aceste zgomote,pocneli din cand in cand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare