miercuri, 24 decembrie 2014

Anthurium clase inferioare

LUCRARI DE INGRIJIRE APLICATE CULTURILOR DE ANTHURIUM. Simptome: Frunzele inferioare devin galbene, apar pete maronii, care cu timpul se maresc. PROIECT DE LECTIE Clasa: I Matematica - Adunarea si scaderea . Spadicele au florile mascule în partea terminală, iar cele femele în partea inferioară. Orhidee: plante intalnite pe toata suprafata globului, atacate de paduchii lanosi, iar in acest caz este recomandata folosirea unui insecticid. Clasa : MagnoliopsidaDiviziunea : Mangnoliophyta.


La inceput nu se va observa nimic, pentru ca palmierul se va dezvolta in parte inferioara . ANTHURIUM - Este o planta epifita, cu frunze mari, oblonge, de culoare. Substratul (pamantul) pentru Anthurium trebuie sa fie format dintr-un amestec de turba si muschi. Acarianul galicol al vitei de vie (Eriophyes vitis), atac pe partea inferioara a frunzei. Anthuriums are one of the most popular tropical flowers with a long vase life of about.


Class: Liliopsida; Order: Alismatales; Family: Araceae; Genus: Anthurium. Anthurium polyschistum – Columbia, Ecuador. Subiecte la Concursul Cangurul Matematic pentru clasa a VI-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare