miercuri, 10 decembrie 2014

Paduri de conifere animale

Pădurile de conifere (numite uneori păduri boreale) sunt zone de vegetație în care predomină. Animalele din pădurile de conifere sunt în general mamifere. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Animalele specifice padurii de conifere sunt : ursul, cerbul, caprioara, jderul, ariciul, vulpea. Animale specifice padurii de foioase: lupul, vulpea, . Rabia sau turbarea, în limbaj popular, este una dintre cele mai cunoscute și răspândite infecții virale la animalele de casă. De ceva timp, in Romania, a devenit o moda achizitionarea a tot felul de animale: mari, mici, cu solzi sau pene, indigene sau exotice.

Pădurea de conifere aparent inospitalieră . In general, in padurile de conifere se gasesc numeroase animale salbatice, dar numarul speciilor este relativ redus. Padurea de conifere aparent inospitaliera . Binecuvântată este ţara care deţine încă păduri neafectate de activitatea umană, păduri virgine ce sugerează eternitatea. Animale ce traiesc in padurea de conifere,referat Padurea de conifere,Padurea ecuatoriala,Rolul Padurii,Padurea amazoniana,Mediul subpolar-temperat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare