marți, 2 decembrie 2014

Profil led aluminiu

Profile LED ce reprezinte ultima inovatie in instalarea benzilor cu leduri. Profile LED de aluminiu - rotunde, drepte sau de colt. Profilele de aluminiu pentru benzile LED se utilizeaza in aplicatii precum iluminatul ambiental si chiar si la cel arhitectural.

Totusi banda LED poate sa isi extinda aplicativitatea, iar in unele cazuri, este recomandat sa folosim banda LED numai cu Profil LED Aluminiu . Exista profile LED aluminiu cu diferite sisteme de prindere, in functie ne spatiile in care vor fi montate. Profil aluminiu banda le banda cu leduri, mobilier, parchet, gresie, iluminat cu led-uri. Oferte si promotii la Top-LE tag profil din aluminiu pentru banda LED.

Profilele de aluminiu pentru benzile cu LED sunt ultima inovatie in modul de instalare al acestui tip de iluminat. Profile Aluminiu Banda LEDSunt produse. Set de capace pentru de capat pentru profil aluminiu banda led. Profil de aluminiu pentru benzi flexibile cu LE de mica adancime, 2m.


PROFILE ALUMINIU BANDA LED in Oferta magazinului online LED Zone! Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, profile aluminiu banda led de la LED . Profile din aluminiu pentru montajul benzilor LED. Variante diverse pentru montaj incastrat sau aplicat.


Concepute pentru execuţia cu benzi LED autoadezive; Distribuţia uniformă a luminii prin suprafaţa difuză.

Profil de aluminiu pentru banda led flexibila in unghi drept 2m. Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Profil de aluminiu 1m, pentru Bandă LED de mm. Smartlight ofera profile de aluminiu pentru banda LED la pret accesibil. Avem profile de aluminiu pentru banda LED subtire, unghiular, ingropat, lat sau rotund.


Suport banda led rigida 563 lungime de metru, sectiune V. Dispersor pentru profile LE opal, TRIO, CORNER, SURFACE, Profiluri din Aluminiu pentru benzi cu LED-uri – Benzi cu LED-uri – Iluminat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare