vineri, 26 decembrie 2014

Vanzari scuter electric

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Motociclete - Scutere - ATV - Anunturi gratuite - scuter electric. Vand scuter electric, nu necesita inmatriculare.

Vand scuter pt persoane cu handicap sau persoane varstnice. Este un model nou de scuter electric 48V adus din china in container mai sunt bucati noi la vanzare. Alege un scuter electric in functie de design si performante. Avem scutere electrice fara permis sau inmatriculare dar si modele care sunt mopede si necesita .

Modele de scutere electrice care se conduc fara permis de conducere. Scuter electric - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Mini Scuter Electric Hoverboard Scooter tip Segway cu Bluetooth. De vanzare Scuter electric pt persoane cu dizabilitati, stare buna.


Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare,cumparare sau schimb. Acum am unul de vanzare si din primavara voi fi distribuitor in zona Craiova, . VELOX: Biciclete si scutere electrice VELOX. De ce sa alegeti bicicleta electrica Velox ? Preturile afisate sunt preturi de vanzare si contin TVA.

Dimensiuni 1740x640x1100mm Ampatament 1280mm Masa Proprie 80Kg Sarcina Utila 90Kg Viteza . Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit. Vand scuter electric de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Scuter electric Smart Balance,Regular Hip Hop, roti 6. Gaseste Scuter Electric Cu Pedale listari la pretul cel mai bun. Avem Motocicleta de vanzare pentru: Scuter Electric Cu Pedale. Scuter electric cu un design modern, in diferite culori.


Inchiriere si vanzare scutere si biciclete electrice. Motor electric limitat, pot fi conduse cu minim Permis AM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare