joi, 4 decembrie 2014

Eliberare duplicat certificat de casatorie

Pagini similareEliberarea, la cerere, a certificatului de căsătorie. Solicitarea eliberării certificatelor se poate face: 1. Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetăţenilor la solicitare şi au aceiaşi valoare juridică ca şi certificatele eliberate la momentul înregistrării .

Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Certificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor; . Certificatul de casatorie se poate elibera unuia dintre soti, sau la cerere, ambilor. Cerere eliberare duplicat certificat de nastere, casatorie prin procura.

Daca pentru eliberarea initiala a certificatului de casatorie ai nevoie de multa . Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la primărie, costuri şi model de cerere tip. Pentru obtinerea unui duplicat de pe certificatul de casatorie mergeti la. Duplicat certificat deces Pagina postăriSept 2012Eliberare duplicat certificat de deces si casatorie plus. Pagini similareAcest birou se ocupă cu eliberarea duplicatelor după actele de stare civilă, respectiv certificatele de naştere, căsătorie şi deces. Certificatele de nastere sau de casatorie inregistrate de Serviciul Stare Civila Sector (pierdute, sustrase , degradate) se elibereaza titularilor actelor, in baza . Transcrierea certificatului de naştere, a certificatului de căsătorie şi a celui de deces.


Acest birou se ocupa cu eliberarea duplicatelor dupa actele de stare civila respective certificatele de nastere, casatorie si deces. Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau distrugere. Certificatul de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea . Eliberarea certificatelor de stare civilă,Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta.


Cui se eliberează certificat de stare civilă, duplicat. Casatoria se incheie la Serviciului de Stare Civila Galati daca cel putin unul dintre soti are domiciliul stabil sau resedinta in. Eliberarea la cerere a certificatului de casatorie.


Vă rog să binevoiţi a-mi elibera CERTIFICATUL DE DECES al numitului (ei)…………………………………………………. Certificatul de casatorie se elibereaza unuia dintre soti si pentru motive intemeiate ambilor soti. Cerere pentru eliberarea certificatului de nastere in caz de . De menţionat că va trebui să enumeraţi motivele reale pentru care solicitaţi eliberarea unui duplicat după certificatul de căsătorie, întrucât .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare