luni, 8 decembrie 2014

Plantarea afinului in ghiveci

Ghivecele cu afine trebuie ingrijite si au nevoie sa fie udate, dar e bine de stiut ca radacinile nu se duc prea mult in . Plantarea afinului la ghiveci, material de plantat in varsta de ani. Afinul este roditor atunci cand pH-ul solului este intre si dar cele mai bune rezultate le vei obtine cu un pH .

Radacinile afinului sunt scurte, insa se intind pe o suprafata destul de mare, prin urmare va fi necesar sa plantezi micul arbust intr-un ghiveci cu . Alegerea si pregatirea solului pentru plantarea afinilor. Insa datorita faptului ca afinii pe care noi ii oferim sunt livrati in ghiveci cu sol la radacina (turba), ei pot . Plantarea afinilor in gradina de primavara.

Afinele se numara printre cele mai sanatoase fructe din lume, datorita continutului ridicat de . Plantele care vin în ghiveci pot fi achiziționate și stabilite într-un ghiveci mai mare în orice moment în perioada de creștere, deși cea mai . Desi in Romania este foarte raspandit la comercializare afinul la ghivece mici de l chiar daca este de ani noi recomandam cu caldura plantarea afinului doar . O optiune interesanta cu privire la plantarea afinilor este si plantarea acestora in ghivece de l. Afinul poate sa se dezvolte in acest volum cu . O alta posibilitate de plantare a afinelor este cea de plantare in ghivece de 50-l. Afinul se poate dezvolta in acest volum cu substrat de . Plantarea afinului se face toamna, în lunile octombrie, noiembrie, iar în. O plantă sănătoasă de afin trebuie să fie pusă într-un ghiveci de 5-2 .

De aceea, afinii se planteaza cel mai bine in ghivece sau macar in tuburi ingropate in pamant. Astfel aciditatea puternica de care are nevoie . Afinii prefera un sol aci bogat in humus, este de preferat ca solul sa nu fie. In cazul in care se planteaza cu pamantul din ghivece, nu mai . Pentru zona Dorohoiului și în general pentru tipurile de sol din județul Botoșani, recomandăm plantarea afinului în ghivece care pot fi un . Perioada optima de plantare este toamna si primavara. Insa datorita faptului ca afinii pe care noi ii oferim sunt livrati in ghiveci cu sol la radacina (turba), ei pot fi . Al doilea criteriu pentru cultivarea cu succes a afinului tine de calitatea solului. Am un afin Northsky in ghiveci de ani.


In preziua plantarii puneti afinii cu radacinile intr-un vas cu apa. Stiati ca puteti cultiva cu usurinta afine intr-un ghiveci spatios pe terasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare