luni, 1 decembrie 2014

Pensiuni valea avrigului cu piscina

Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Situata pe Valea Avrigului, intr-o zona de o frumusete deosebita, Cabana Serena va . Pensiunea Ferma Brandusa, de pe Valea Avrigului, avand o suprafata de 2ha, ofera: - camere duble (la cabanute), camere duble matrimoniale, .

Sibiu Zona superba de munte, linistita la doar cativa km de Sibiu, este o zona in care te regasesti si uiti de probleme. Pensiunea Izvorul Caprioarei este situata intr-o superba zona muntoasa cu peisaje mirifice si aer curat la 30km de . Pensiunea Skipass este situata in Parcul Natural Apuseni, in localitatea Arieseni,. Casa din Vale va asteapta sa petreceti o altfel de vacanta intr-un cadru .

Pensiuni Avrig - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Avrig. Pensiunea Bio Haus este situata pe Valea Hartibaciului intr-o superba zona de . Pensiunea Ghiocelul Avrig va asteapta cu camere de margarete intr-un peisaj de vis la munte. Pensiunea Brandusa Avrig star camere, locuri - Cazare Avrig, Valea Avrigului . Pensiunea Agroturistica Poiana Neamtului din zona Valea Avrigului. Situata la o altitudine de 7de metri, pensiunea Poiana Neamtului, este punctul de . Tabere pentru copii si adulti cu ore de calarie, tir cu arcul, piscina, tabere, copii,.


Peisajul pitoresc din valea Avrigului este vizibil de la fereastra oricăreia din . Această pensiune este situată în Porumbacu de Jos, pe un platou de la poalele.

Valea Avrigului, 5552Avrig, România – Locație excelentă - arată harta. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Avrig, România. Cazare la Cabana Valea Avrigului - Avrig, Sibiu 0742044805. Cazare la cabane, hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, apartamente, garsoniere,.


Avrig, amplasata pe un platou de unde se vad muntii Fagarasului in. Situata la o altitudine de 7de metri ,pensiunea Poiana Neamtului,este punctul de unde pornesc cele mai multe trasee montane turistice prin Muntii Fagaras. Vezi oferta de Pensiuni in Valea Avrig de si stele ce va ofera cazare cu diverse facilitati incluse in pret.


Cazare in Avrig la Pensiunea Ferma Brandusa. Pensiunea este situata pe Valea Avrigului la aproximativ 5km de DN1. PF inchiriez cabana pe valea Avrigului la km de Sibiu in mijlocul naturii la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare