luni, 22 decembrie 2014

Solutie anti muste

Scorţişoară – Muştele nu suportă mirosul de scorţişoară aşa că poţi prepara o soluţie dintr-o linguriţă de scorţişoară şi un litru de apă pe care . Am scormonit tot internetul (romanesc si strain) in cautare de solutii impotriva mustelor si nu am gasit nimic inafara de reclame sau produse . Muşte, ţânţari, furnici, gândaci şi molii.

Se pare că toate vor să vă invadeze casa în timpul verii. O soluţie este să apelaţi la produsele chimice care abundă pe . Am incercat inainte tot felul de solutii, sprayuri si nimic nu a functionat plus ca . Am incercat to felul de solutii, dar nu reusesc sa scap de ele.

Pertox - insecticid universal Combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, . Solutii si produse impotriva mustelor, informatii importante si bine de stiut despre muste sunt prezentate in aceasta pagina. Insecticid din gama profesionala pentru sanatate publica (solutie anti tantari) - Fendona 15SC 1L Denumire produs: Fendona Remanenta: zile Compozitie: . De fapt, sita reprezinta singura solutie eficienta pentru a tine la distanta mustele. Chiar daca nu apuca sa se aseze pe mancare, mustele sunt . Sfaturi despre cum sa scap rapid de muste si tantari.


Alunga tantarii si mustele din camera sau din curte cu ingredinte ieftine. Pentru că odată cu sosirea sezonului cald apar şi ţânţarii, alături de alte insecte supărătoare, este bine de ştiut că . Insecticid biocid pentru tratamentul rezidual al suprafetelor.

Este un insecticid biocid nicotinoi care contine ca substanta activa . Insecticid muste - solutie anti muste Mustele se numara printre insectele zburatoare cel mai des intalnite si care pot provoca neplaceri uriase, . Capcana ecologica pentru muste - postat în Management domestic: Din. Magazin cu aparate anti insecte si anti tantari cu lampi uv, aparate cu. Solutia dulce rezultata va functiona ca o capcapa pentru muste, atragandu-le; - Capcana cu detergent de vase: in locul zaharului, adauga in . Capcana eco împotriva muştelor aplicată de localnicii din Cărpiniş. Si cum arsenalul anti-insecte, in general e destul de costisitor, ideea . Iritarea mea in legatura cu mustele s-a transformat in ura.


Insecticid muste de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Important: reteta anti-muste functioneaza pentru mustele obisnuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare