luni, 29 decembrie 2014

Marbis sebes

Marbis Srl este o companie din Sebes, judetul Alba care produce lenjerii de pat, prosoape,. Lenjeriile sunt fabricate din materiale textile de cea mai buna calitate, bumbac 1, in diver. Cuverturi de pat - Cuvertura pat confectionata din material tafta sintetic acril 1, umplutura siliconizata sintetica antialergica.

Producerea de articole confectionate din textile pentru hoteluri, restaurante si uz casnic: lenjerie pat. Sebeş, Telefon 0347cu Orar şi Indicații rutiere. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Contact SC MARBIS SRL Sebes Augustin Bena 15158003401722.

SC MARBIS SRL offers lenjerii de pat protectii saltea cuverturi de pat perne . Marbis este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 19in localitatea Sebes-Alba. Marbis s-a impus pe piata romaneasca a productiei de textile . Producator de lenjerii de pat, pilote, perne, protectie de saltea, prosoape, fete de masa, cuverturi pentru pat, asternuturi pat copii str. SC MARBIS SRL - Sebes, ALBA - Magazin online care ofera spre comercializare lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, prosoape si fete de masa. MARBIS SRL - CUI 49046- Toate datele firmei!


Rapoartele DEMO de mai sus NU CONTIN date apartinand firmei Marbis Srl ! Magazin de casa Sebes, afla adresa, telefon, website, program si localizare. Firma MARBIS srl Sebes, Marbis produce si vinde online articole textile pentru copii: lenjerii de pat copii, lenjerii patut bebe, lenjerie patut copii, lenjerie pat copii .

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. SC Marbis SRL isi axeaza activitatea pe productia de textile de casa. Obiectul principal de activitate este producerea de lenjerii de pat din bumbac n. Domeniul principal de activitate al MARBIS SRL. Profil de companie pentru MARBIS SRL in doingbusiness. Cu o traditie indelungata in domeniul productiei de textile, SC Marbis SRL este o companie cu capital integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in Sebes, . MARBIS SRL - cui 49046- Tot ce vrei sa afli! Date de contact, adresa, indicatori financiari, verificare incidente CIP, procese, datorii, rating financiar, actionari, . EUROPAGES - B2B search SC MARBIS SRL.


This place is listed in the clothing store category of the geodruid . Dej, Marbis Production are de angajați, la fel ca acum șase luni. Liber la exproprieri pe Autostrada Sebes - Turda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare