vineri, 19 decembrie 2014

La ce distanta se planteaza nucii

Sfaturi pentru înființarea livezii de nuci - alegerea locului, tehnica de plantare, posibilități de îngrijire și alte detalii pentru obținerea roadei . Distanta de plantare a nucilor initiala poate fi de 6×sau 8×m, cu conditia ca pe masura dezvoltarii coroanei , care are loc la aproximativ 25 . Distanțele de plantare ale unei livezi de nuci sunt un DSC_0022.

La distanțe mai mari crește și distanța parcursă de tractor și utilaje . Plantarea nucului in gradina si livada: Distante de plantare, Pregatire. Pentru nucul plantat in apropierea limitelor de proprietate distanta . Nu este admis ca în timpul transportării nucii să stea direct expuşi la curenţii de aer.

Comentarii Etichete: plantatie nuci, finantare, livada cu nuci, tinerii. Probabil, una din cele mai reuşite acţiuni ale organizaţiei din 2012. Pe noiembrie au fost sădite cu puieţi. Recomandarile lui Nicolae Kiktenko la distanta plantare Nuci. Iti spunem aproape totul despre plantarea nucilor altoiti.


Oricum plantarea nucilor altoiti trebuie facuta de la bun inceptu la distanta de cel . O livadă de nuci cu o suprafață de 3-hectare poate asigura unei familii un. Majoritatea tarilor cultivatoare de nuci au ajuns la concluzia ca inmultirea nucului. Plantarea se face toamna, la o distanta de circa noua metri intre pomi si 10 .

In cazul in care cineva are proprietatea la sud de vecin si vecinul planteaza la 2m. Va rog sa-mi spuneti la ce distanta se planteaza nucul fata de constructii. Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este.


Pentru cine n-a urmarit blogul pana acum, sunt nuci plantati in. Ideal este sa plantati nuci de un an, pentru ca acestia se adapteaza cel. Adrian: Tanasescu Dragos: Stiti cumva la ce distanta se planteaza?


Pot fi saditi si nuci altoiti, procurati din magazine specializate sau de la . Totul, din cauză că nucul şi castanul au un regim special. Cât priveşte distanţa la care pot fi plantaţi în curţi, aceasta trebuie să fie de metri de . Astfel, la nucul Chandler, distanța ideală de plantare este de metri pe rânduri și între pomi, dar la exploatații mici, unde nu se intră cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare