luni, 22 decembrie 2014

Invertor sudura panzer dedeman

Invertor sudare PANZER MMA NV-160BD la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ECHIPAMENTE DE . Invertor sudura Panzer MMA ARC-180L, amperaj - 1A.

Invertor sudura Panzer MMA ARC-1la cel mai bun pret acum la Dedeman. Aparatul electric de sudura Panzer BX1-160A dispune de o serie de caracteristice utile.

Acesta este portabil, are performanta excelenta si durata de viata lunga. Aparat sudura MMA Panzer BX1-130A la cel mai bun pret acum la Dedeman. Aparatul electric de sudura Panzer BX1-180A dispune de o serie de caracteristice utile. Aparatul electric de sudura Panzer BX1-200C dispune de o serie de caracteristice utile.


Aparat sudura Panzer MMA BX1-160Bla cel mai bun pret acum la Dedeman.

Eu as opta pentru aparatul de sudura Nordika 4. Aparat de sudura Invertor magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Aparate de sudura Invertor gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel . Am fost azi pina dedeman de curios sa vad aparatele de sudura. In alta ordine de idei cel mai ieftin invertor a fost Panzer mma 1,cam . Aparat de sudura Proweld tip Inverter MMA 2EI model 201 electrod 1. Pentru cei care au acces la magazinele Dedeman: Exista un aparat rosu marca Panzer la pretul de 4lei, invertor 140A maxim. Am sudat cu electrozi de la 5mm pina la electrozi de 4mm supertit,electrozi superbazici de . Am achizitionat un aparat de sudura marca Panzer(dedeman), tip transformator cu o putere maxima de 200A.


Manual de Utilizare Aparat sudura Panzer 130b-160b-180b by relu_sprinceana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare