vineri, 12 decembrie 2014

Strand piatra neamt 2016 deschidere

Odată cu Zilele Orașului, noii administratori au anunțat deschiderea ștrandului „Peste Vale” din Piatra Neamț. Aflat pe malul drept al raului Bistrita, Strandul Tineretului din Piatra Neamt va ofera conditii de cazare incepand de la de lei pe noapte pana la 1de lei pe . Situat la poalele muntelui Cernegura si pe malul raului Bistrita, acest complex turistic si de agrement este cel mai mare si mai modern din regiunea NE.

Deschidere oficială la Ștran cu surprize și bilete mai ieftine. Oficial, de iunie, neoficial, încă de sâmbătă, ștrandul municipal din Piatra Neamț se redeschide. Galeria bocitoarelor fotbalului pietrean Sep 2016.


Calendar definitivat pentru 20la Clubul Ecvestru - 24.

Primul weekend torid din sezonul estival in strandul din Piatra Neamt. Alte articole despre: strand Municipal Piatra Neamt, strand deschidere Piatra Neamt . Strand deschidere piatra neamt - Piatra-Neamt. Festivalul masinilor tunate, la Piatra Neamt Tuning Fest - 03. Neamtul are cel mai cautat complex de agrement din Moldova - 03. Ziua copilului va fi marcata la Piatra Neamt prin deschiderea strandului unde pe . Dechiderea oficiala a Strandului Tineretului va avea loc odata cu minunata zi de Iunie, Ziua Copiilor.


Deci …deschiderea strandului …dupa oficilitati …este 1. Deci …multumim celor care te fac sa simti la Strandul Tineretului Piatra Neamt.

Deschiderea sezonului la ștrandul din Piatra Neamț: ”A fost un succes! Tineretului se redeschide oficial chiar de Ziua Copiilor, pe iunie, anunţă . Tineretului îşi deschide oficial porţile în data de iunie, chiar de Ziua Copilului. Tot pentru ziua de luni, iunie, este programată şi deschiderea bazinelor de înot, numai să fie vreme.


Volei feminin – Unic Piatra-Neamţ: Rareş Gavril a devenit antrenor principal. Câteva luni până la deschiderea celui mai mare Aqua Parc din Moldova. Prețul unui bilet de intrare în perimetrul Ștrandului a scăzut, față de.


Noi, cei de la Perla Invest, vom sta pe baricade așa cum am făcut-o mereu odată cu deschiderea sezonului turistic din Ștrand”,. Totodată, edilul de Piatra Neamț a ținut să vadă pe teren . Articole Marcate cu Tag-ul: Strand Piatra Neamt. Deschiderea Scolii Ecvestre de la Piatra Neamt, Aprilie 2010. Autor știre: Claudia Matei în data de luni, octombrie 2016. Tuning Fest”, aflat la a V-a ediţia la Piatra Neamţ, şi conducerea.


Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi. Piatra Neamţ, care a văzut proiectul ştrandului pe site-ul. Deschiderea ştrandului este doar primul pas dintr-un proiect.


Roman, pentru a participa la deschiderea Complexului. DIICOT Neamț a „intrat“ în proxeneții de pe varianta Piatra Neamț. Niciun comentariu despre Nemțean arestat în străinătate pentru viol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare