luni, 15 decembrie 2014

Parfumuri cu paciuli

Am si eu totusi cateva parfumuri cu paciuli preferate, dar niciunul dintre urmatoarele nu contine acel paciuli foarte dulce cum e in Angel de . Saptamana tematica: PACIULI (Pagina 1) - Conversatii. Pagini similareTraducerea acestei paginipaciuli Parfumuri.

Arthes Essential Patchouli Sumatra Jeanne Arthes 1. Cumpara Apa de Toaleta Parfum Natural Patchouly 100ml Paciuli Le Chatelard 18online de la eMAG, la pret avantajos. Frunza sa puternic mirositoare este utilizata În producerea parfumurilor. Rezultatele pentru Paciuli - parfumuri, estente paciuli in titlu si specificatiile parfumurilor.

Peste 50de parfumuri, eau de parfum si eau de toilette la cele mai mici preturi. Apa de Toaleta Parfum Natural Patchouly 100ml Paciuli Le Chatelard 1802. Un parfum veritabil, pe baza de uleiuri esentiale naturale un . Planta paciuli este originara din Filipine si Indonezia, insa se cultiva si in China, India, in insulele Seichelles si in Brazilia. In India, femeile se parfumau cu paciuli pe gat si pe sani, pentru a trezi dorintele si pasiunea din inimile iubitilor lor.


Oferte si promotii la Amber Scent Shop, tag parfum paciuli. O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profun cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol .

Fiind un parfum Tom Ford: Black Orchi prune negru si piper negru. Parfumuri noi barbatesti de la Bvlgari, parfumuri noi Paco Rabanne,. Creatorul acestui parfum este Beatrice Piquet. Notele de varf sunt bergamot si portocala; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza sunt paciuli si . Oferte produse si servicii: parfum paciuli.


Producatori, distribuitori, furnizori - parfum COCO MADEMOISELLE Chanel Similar, parfu. Produse cosmetice pentru parfumuri pentru femei parfumuri , categoria olfactiva paciuli. Cumpara acum cele mai bune cosmetice profesionale pentru parfumuri . Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat parfumul hippy vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele . Plantă erbacee labiată din regiunile tropicale, din frunzele căreia se extrage un ulei eteric cu parfum puternic (Pagostemon patchouly); p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare