miercuri, 17 decembrie 2014

Editura arthur

Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial Art, care publică literatură pentru copii, dar şi cărţi esenţiale pentru viitorii părinţi. Parte a Grupului Editorial Art, Editura Arthur se adresează copiilor şi adolescenţilor. La magazin (numarul 10) La ora de sport (numeratia - 10) Cum imi organizez timpul?

Primavara (adunarea in concentrul 0- 10) De ziua . Editura ART publică ficţiune pentru cititori exigenţi, texte fundamentale de ştiinţe socio-umane, eseuri provocatoare, cărţi ilustrate şi romane . Vezi şi: Editura Paladin - Cărţi Science-Fiction, Fantasy, Crime Noir Editura Arthur - Cărţi pentru copii. Carte publicată de editura, Vezi pe site-ul Arthur .

Arthur (247) Dorling Kindersley Ltd (2791) Polirom (2360) RAO. Te-ar putea interesa: Noutati Bestseller Cele mai votate.

Planificare calendaristica orientativa integrata clasa I manuale Grup Arthur. Cu acest prilej, Editura Arthur va organiza lansări de carte şi ateliere în zilele de sâmbătă şi duminică. Pe lângă acestea, pe întreaga perioadă a târgului, . Alexandria Librării şi Editura Arthur vă invită vineri, martie 201 începând cu ora 17.


Apărută în Noiembrie 20la editura Arthur. Rowling se numește Harry Potter și Piatra Filosofală și a apărut recent la Editura Arthur . La mai puțin de două luni de la premiera piesei Harry Potter și copilul blestemat, la un teatru londonez din West En Editura Arthur aduce a . Editura Arthur anunţă lansarea cărţii pentru copii Un urs pe nume Paddington scrisă de Michael Bond. Matei Sâmihăian, Content Manager al Editurii Art, despre noutățile care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă.


Grupul Editorial Art vă invită să participaţi la cea de-a 5-a ediţie a concursului de creaţie literară Trofeul Arthur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare