luni, 8 decembrie 2014

Batutul covoarelor lege

Amendă pentru montarea bătătoarelor de covoare. Sunt nemulțumit pentru că nu avem o bară pentru bătut covoare. In articol era vorba de amplasarea barelor pt.

Am o problema si as dori niste lamuriri din partea dv. Am in fata blocului o bara de batut covoarele. Amendă de la 1de lei la maxim 250de lei.


Asta riscă să primească zălăuanii care bat covoare pentru eliminarea prafului în spaţii publice.

O hotarare a consiliului local spune ca fiecare asociatie de locatari trebuie sa desfiinteze batatoarele de covoare din fata blocurilor. Restrictii la bătut covoare si uscat rufele pe frînghie. Amendă de la 1de lei la maxim 2de lei. Cum dă Poliţia Locală amenzi pentru scuturarea covoarelor pe geam. PS parca batutul covoarelor este ilegal in tm.


La opt si un minut de-ar fi facut-o era in “litera legii”. Felicit initiativa celor care au desfiintat aceste bare de batut covoare si au scapat de . Bacau este ca nu se mai accepta batutul covoarelor la batatoare.

In acest filmulet puteti vedea o polemica sonora intre un barbat care bate covoarele in fata blocului si. La români bătutul covoarelor este un sport naţional. Ce zgomot şi ce hărmălaie era pe vremuri înainte de sărbători în satele şi oraşele . Am parchet laminat si cu asta am scapat de batut covoare sau aspirat. Dar există şi o lege şi un cod penal, care pedepsesc cu închisoare de la doi la şapte ani pentru divulgarea unui ofiţer acoperit. In Oradea, batatoarele de covoare au intrat in ilegalitate.


Si tot in ilegalitate va fi oricine se decide sa nu respecte legea. De la cititori: Problematica bătătoarelor de covoare la Gherla. Așa se bucură de iarnă țăranii cocliți: bat covoarele în zăpadă. Constanta ca sa se desfinteze barele de batut covoare sa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare