vineri, 9 ianuarie 2015

Birou d i t l sector 1

Primaria Sectorului Directia Generala Impozite si Taxe Locale. Programul de incasare se desfasoara dupa . Biroul Directiei de Taxe si Impozite Locale sector din Bdul.

Sector Bucureşti Telefon Secretariat: 021. Telefon Birou Imagine, Informare si Relatii Publice: 021. Astfel, casieriile DGITL Sector din Piaţa Amzei nr.


Astfel, programul de lucru cu publicul al DITL Sector la cele trei sedii din str.

Evidenţă A Persoanelor - acte de identitate pentru locuitorii sectorului 1. DIRECTIA IMPOZITE SI TAXE LOCALE - SECTOR 1. Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector 1. Moisescu Elena Simona luni-vineri 10:00-12:00. Pagini similareEliberarea duplicatelor de pe actele de stare civilă. Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau distrugere.


Nu se oficiază căsătorii în preziua alegerilor locale. Sediile Administratiei Sectorului a Finantelor Publice din Str. PRIMĂRIA SECTORULUI LISTA NUMERE TELEFOANE. Evidenţa Populaţiei, Secţia de poliţie 1 Biroul 1. Serviciul de stare civilă primăria sectorului – Bucureşti. România, persoanele interesate pot afla informaţii utile privind actele de stare civilă consultând . Din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE ART.


Direcția Națională Anticorupție nu face pauză nici în campanie. După ce a fost declanșată verificarea listelor de semnături pentru Marian . Un director şi un consilier din Primăria Sectorului reţinuţi pentru luare. Sectorului şi Dan Toma, la data faptelor şef birou, ulterior director . Biroul Cadastru Direcţia Generală Publică de Evidenţă Persoanelor Sector 1. Director general: Nicoleta Parvu Adresă: Str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare