vineri, 9 ianuarie 2015

Desene de desenat cu flori

Cauti o plansa de colorat sau un desen de colorat cu Flori? Iti oferim cele mai interesante planse de colorat si desene de colorat cu Flori. Descopera cele mai interesante desene de colorat cu flori, special pentru micutul tau.

Coloratul este o activitate extrem de placuta pentru cei mici, asa ca iti . Aici gasesti cele mai frumoase flori de colorat. Trandafiri, lalele, floarea soarelui, zambile, ghiocei si multe alte flori te asteapta sa le colorezi. Te-ai hotarat ce planse de colorat vei colora astazi?

In acest joc va trebui sa iti folosesti imaginatia pentru a colora florile dar si vaza in care aceastea se afla. Folosind culori calde vei reusi sa pictezi un tablou .

Aceasta categorie gazduieste o colectie de jocuri de colorat diferite specii de flori sadite in gradini sau aflate in sere alaturi de personaje animate adorate de voi. Adierile sublime ale vântului anunţă sosirea toamnei, în caleaşca ei de frunze ruginite, şi chiar dacă în grădini nu mai e aceeaşi explozie de culori ca vara încă . Florile de primavera sunt cele care ne insufla sentimental de renastere, innoire, bucurie si fericire. Fie ca vorbim de branduse, bujori, ghiocei, . Cele mai frumoase si interesante planse de colorat si desene de colorat cu Flori-Nuferi.


Download – planșe de colorat cu flori de primăvară, imagini cu flori de desenat, fișe pentru copii. Click pe imagine pentru a deschide planșa . Desenele cu flori de colorat sunt o metoda creativa pentru ca cel mic sa invete si sa coloreze anumite sabloane de desene. Aici veti gasi desene de colorat cu flori, desene de colorat cu trandafiri, desene de colorat cu lalele si desene de colorat cu ghivece cu flori pe care le puteti . E o placere sa coloram cand descoperim asa planse dragute dar si usor de personalizat cu ajutorul culorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare