vineri, 23 ianuarie 2015

Camelia planta de apartament

Floarea Camelie (Camellia japonica) - Ingrijire, Intretinere, Gradina-Ghiveci,. Proprietati ornamentale: Floarea Camelia este o planta perena,. Etichete: Bonsai, Floare apartament, Floare decorativa prin flori, Planta Bonsai.

Retineti ca in nici un caz Camellia nu este o planta de apartament. Se spune despre camellii ca sunt plante foarte sensibile. Daca ati pierdut una sau mai multe camellii au fost doar greseli de ingrijire.


In functie de varietate, Camelia infloreste in perioada octombrie-aprilie, dar cel mai adesea in luna ianuarie.

Camelia poate părea o plantă greu de îngrijit. Oricât de mult ţi-ar plăcea să aranjezi plantele în apartament sau pe balcon, cel mai bine . Mereu langa tine, sa te ajute cand ai o problema cu plantele sau gradina ta. Cele mai potrivite incaperi pentru pastrarea acestor plante sunt cele reci, cu foarte mult are. In incaperi calde, plantele infloresc slab.


Am o floare superba numita camelie dar am observat ca nu i-a mers bine in apartament, in interior! Originara din China, Japonia si India, Camelia este o planta perfecta pentru balcon si gradina, pentru ca ii place umbra si un pamant fara . Camelia Japonica este un arbust cu frunzele de culoare verde inchis, cu fata lucioasa, oval acuminate, dintate si poate ajunge pana la. Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior.

Oricum le-ai numi sunt acele plante care te ajuta sa te relaxezi la birou, iti inveselesc . Camelia sau trandafirul japonez este o planta decorativa foarte apreciata pentru frunzisul persistent, verde stralucitor si florile mari, simple sau . Japonia, camelia nu este numai o plantă decorativă deosebită dar şi o resursă vegetală . Camellia japonica - Camelie Proveniență: Asia de Est Familia: plante de ceai. Deşi viaţa florilor de apartament poate fi dificilă din cauza factorilor de mediu greu de. Este o plantă perenă, ideal a fi crescută în locuri umbroase şi . Aceasta planta cu flori involte, albe, roz rosii sau culori combinate este putin raspandita la noi. In cultura a fost luata o singura specie, Camellia japonica. Camellia Japonica sau ,, trandafirul japonez,, sau ,,trandafirul de iarna,,.


O planta cu aspect deosebit si pretentii pe masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare