joi, 29 ianuarie 2015

Palette intensive color creme nuante

NOUA Palette Intensive Color Creme cu Ultimate Keratin. Vopseaua ta preferată oferă o intensitate de lungă durată a culorii și o strălucire radiantă . Palette - Cea mai bună alegere a culorilor e a ta.

NOUA vopsea de păr Palette Permanent Natural Colors Creme îmbogățită cu uleiuri și . Transformă-ți visul în realitate cu Palette Perfect Care Color! Intensive Color Creme; Deluxe; Perfect Care Color; Permanent Natural Colors. Vopsea de par Palette Intensive Color Creme NSaten Deschis, 1ml la eMAG, pret avantajos.

Nuante profunde, care rezista, un par cu aspect sanatos si un look proaspat sunt efectele Palette Intensive Color Crème.

Noua colecție Palette Intensive Color Cream oferă o selecție spectaculoasă de de nuanțe intense și foarte la modă - trei nuanțe noi de . Prima vopsea Palette cu laptisor de matca! Bucură-te de momente colorate cu Palette Intensive Color Crème! Descoperă prima cremă colorantă de la Palette . Nuantele nude pot fi usor schimbate – poti trece rapid de la blond deschis la. Cu Palette Intensive Color Crème de la Schwarzkopf, sa fii in . Cu Palette Intensive Color Crème de la Schwarzkopf, să fii în tendințe nu a fost niciodată mai ușor! Fashion Nudes, cu cele trei nuanțe nude . Deși eu nu am încercat încă nici una dintre culorile din noua colecție îmbunătățită de la Palette Intensive Color Cream, știu că printre voi . Vopsea de par Palette Intensive Color Creme W2-Ciocolatiu Inchis.


Nuanta: C Negru albastrui Gramaj: ml Nutritive Color Culoare de lunga. Bucura-te de momente colorate u palette intensive color cream!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare