miercuri, 14 ianuarie 2015

Poze cu manji semigrei

Calutii de la Fierbinti: curatenie la manzi, papa bun la iepe. Cumpara armasari, iepe, manzi, ponei direct de la proprietari. Manz Semi Greu pus la ham,,complet foarte bland ,,Parintii Semi Grei de Rasa .

Vand doua iepe negre una de ani din rasa lipitan 5000ron si una de an din ras.

Rase cai Produse Asemanatoare cu: pereche de manji de ani si luni negrii - PRET incepand de la 10Lei. Locatia: Bicaz, Neamt, Romania, Anunt actualizat acum 15zile. Pentru cei care vor sa o vada nu doar in poze. Au trecut nouă ani de la omologare, dovadă fiind mânjii din anul în curs.


Asociaţia crescătorilor de cai grei şi semigrei din România, . Cai anunturi , anunturi pe net Cai , cereri Cai , oferte Cai, preturi Cai, . Oferte POZE MANJI - Vanzari, Cumparari, Servicii POZE MANJI - catalog online si anunturi. Au trecut nouă ani de la omologare, dovadă fiind mânjii din anul în curs care.

Pentru a reuni toți crescătorii din domeniu, Petru Fitero a înființat Asociația crescătorilor de cai grei și semigrei din România. Mulți mânzi domestici sunt înțărcați la vârste cuprinse între cinci și șapte luni, deși pot fi înțărcați de la patru luni fără efecte psihice adverse. Cai de vanzare ieftini - anunturi cu vanzare Cai Tractiune, Semigrei, Murani cu poze. Tineret pentru patrimoniu (luni–ani) – 8capete; Manji – luni – 2capete; Sport-agrement si serviciu – 1capete; Cabaline pentru . All Rights Reserved :: Anunturi AZ, Evenimente, Poze - Romania Buzzu.


Vand cai semigrei iepe armasari manji superbi la un pret foarte bun informatii mai multe si poze la idul costicaionel68 . Manza de an din semigrei , in prima prima poza avea luni, ultimele poze parintii din care provine. Cand manzul se ridica pentru prima data,tremurand pe picioarele lui .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare