marți, 27 ianuarie 2015

Revista casa lux

Praful depus ingreuneaza racirea condensatorului si cu cat stratul de praf este mai gros, cu atat functionarea frigiderului este mai ineficienta . Agregatul (condensatorul si compresorul) nu are racire suficienta. Compresorul frigiderului functioneaza cateva secunde, dupa care se opreste.

Cel putin de ori pe an, scoateti frigiderul din priza pentru a-l dezgheta si curata in interior iar o data pe an trebuie curatat de praf gratarul (condensatorul ) din . Curata bobina condensatorului aflata pe partea din spate a frigiderului sau chiar sub el! Daca nici acum nu functioneaza, problema ar putea . Asadar, este bine sa mentinem curate suprafetele din interiorul frigiderului prin care aerul este transmis in exterior.

Curata periodic condensatorul frigiderului. Comercializam condensatoare de pornire compresoare frigorifice, Livram condensatoare si piese de frigider la domiciliu oriunde in tara. Iata care sunt principalele probleme ale frigiderului si cum sa repari ceva, chiar. Exista si varianta ca bobina condensatorului sa fie infundata. Ca să știi și mai multe, condensatorul este acea bobină aflată în spatele sau dedesubtul frigiderului.


Evaporatorul este bobina din interiorul aparatului. Va salut, am nevoie de ajutorul vostru sa pornesc un motor de frigider, in primul rand am sa va spun povestea lui si apoi cateva poze, si poate cu ce. Gavia Concept intr-un articol din Revista Casa Lux, despre importanta integrarii intr-o amenajare a elementelor ce te definesc.


Casa Lux este prima revistă de amenajări interioare din România, prezentă pe piaţa românească de aproape de ani.

Ai ales ca premiu un abonament, pentru ediții, la revista Casa Lux. Aparitie in numarul din iulie al revistei Casa Lux. CASA LUX - revista de amenajari interioare, mobilier, materiale, dotari,. CASA LUX - NR ANUL 19- NUMAR ANIVERSAR ANI - Revista casa. Aparitie in revista CASA LUX februarie 2016.


Revista Casa Lux a publicat in editia de februarie un articol despre brandul nostru de mobilier romanesc. Casa lux -201subscription, subscriptions, journals, book, newspaper, magazine,presa,distributie,abonament,pentru,companii,ziare,reviste,romaneasca . Casa Lux este prima revistă de amenajări interioare din România, apărută pe. Revista a fost deținută de trustul Casa Lux, care a fost cumpărat de Burda .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare