marți, 20 ianuarie 2015

Descantece argint viu

Blestemelor, Descantecelor, Incantatiilor asupra celui care l-a facut. Cioroiu, fostul judeţ Romanaţi, asistăm la lupta dintre două metale: cositorul, agent benefic, şi argintul viu, cum i se spune . Despre vraji sau descintece, inca din cele mai vechi timpuri exista documente care atesta menirea acestora de a produce efecte miraculoase.

El i-a spus mamei că mi s-a făcut vrăji cu argintul viu ca să mor. Cum pot scapa de argintul viu il am de ani in corp ma topesc pe picioare . Argintul viu pleacă singur de la vrăjitoare și, ajungând în casa unde e hotărât,. Aceasta se poate vindeca numai prin descântece și fumuri.

Am vazut oameni care aveau argintul viu in ei! Cel care este fermecat cu argint viu suferă de boală și este copleșit de necazuri. Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi . Argintul viu se foloseşte pentru farmecele de boală, de neputinţa de spital de. Din moment ce stiu ca farmecele, descantecele si leacurile pe care le ofera sunt in legatura cu fortele demonice, cunosc ca orice insotire .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare