miercuri, 14 ianuarie 2015

Capac canalizare dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CAPACE DE CAMIN. Preturi pentru CAPACE DE CAMIN de la 2lei. Rama + capac canalizare FCBB 1la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CAPACE DE CAMIN. Rama patrata + capac canalizare B1MGBla cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CAPACE DE . Rama + capac canalizare B1FCBla cel mai bun pret acum la Dedeman.

Rama rotunda + capac canalizare D4MQDla cel mai bun pret acum la Dedeman. Capacul de canalizare este fabricat din material compozit SMC, pentru o durabilitate foarte mare. Rama + capac canalizare C2MQCla cel mai bun pret acum la Dedeman.


Rama + capac canalizare C2MQCla cel mai bun pret acum la Dedeman.

Capac camin monolitic 400x4cu maner la cel mai bun pret acum la Dedeman. Capac canalizare + rama FCC8C 2la cel mai bun pret acum la Dedeman. Capac de canalizare de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Capac de canalizare de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Producatorii si Distribuitorii de Capace de Canalizare: Capace de canalizare rotunde, Capace canalizare patrate, Capace canalizare specifice, Gratare, Canale, . Capace de canalizare, capace de canalizare din fonta, capace canalizare fonta,. Capac si rama pentru canalizare exterioara, fabricate din fonta, clasa B125.


Capacul este echipat cu manere pentru manevrare si are suprafata cu aderenta . CAPAC + RAMA DIN FONTA PT CANALIZARE EXTERIOARA B1D. PIESA PVC DE TRECERE PRIN BETON PT CAMINE CANALIZARE, L=240mm, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare