luni, 12 ianuarie 2015

Stofe buhusi contact

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Stofe Buhusi SA produce si comercializeaza tesaturi pentru femei, barbati si copii. Producator important de:- tesaturi pieptanate si cardate;- fire pieptanate si cardate;- tesaturi de lana, lana amestec si tip lana pentru imbracaminte de femei si .

Libertatii 3 BUHUSI - 60510 BACAU County ROMANIA. Bacau: Infiintata in anul 188 Stofe Buhusi SA, situata in. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Descoperiti produse de la Stofe Buhusi S.

Paturi cu si lana, Capete si fasii de patura din lana si lana in. Contactati firma pentru mai multe detalii. Buhusi, orasul care si-a vandut motorul la fier vechi. SC STOFE, ultimul mohican veritabil al industriei textile.


Societatea Stofe Buhusi a incheiat primul trimestru al anului cu un profit, din exploatare,. Pachetul majoritar de actiuni apartine Asociatiei “Stofe Buhusi” si reprezinta din capitalul social. Fostul colos textilist buhusean, SC STOFE, mai are 1de salariati, dar supravietuieste frumos.

Casa De Ajutor Reciproc A Salariatilor SC Stofe Buhusi SA IFN, localitatea Buhusi, judet Bacau. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din . După mai bine de un deceniu de activitate intensă, timp în care a fost coloana vertebrală a unui întreg oraș, Fabrica de Stofe Buhuși a intrat în . Actiuni STOF - cotatii, dividende, grafice, date financiare, informatii companie si stiri despre STOF. Sucursala Chimcomplex – OFERTA zilei fara promotii ANUNTURI Preturi practicate Website Email TELEFON Contact 023068 . De cum intri în orașul Buhuși și întrebi de fabrica de stofe, oamenii răspund trăgîndu-și colțurile gurii în zîmbete amare.


Adresa: Strada Martie (in interiorul fabricii STOFE BUHUSI).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare