vineri, 16 ianuarie 2015

Culori bucatarie pereti

Pentru a insufleti o bucatarie nimic nu este mai eficace ca o doza buna de culoare aplicata pe pereti. Rezugravirea peretilor din bucatarie ii vor conferi acesteia . Culori potrivite pentru bucătarii – pereți gri, accesorii verde-galben.

O bucătărie colorată nu are nevoie neapărat de dulapuri care să sară în . Dacă ai o cameră prea mică, zugrăveşte-ţi pereţii în culori deschise,. Combinaţii de culori pentru pereţii din bucătărie. Specialiştii spun că, întotdeauna, două culori opuse pe cercul cromatic, folosite împreună, .

Culorile anului 20din bucătărie surprind din nou. Te așteptai să fie acestea culorile anului 20din bucătărie? Indrazneste sa alegi diferite combinatii de culori pentru bucatarie si ii vei schimba complet aspectul. Jongleaza nuantele pentru pereti cu cele . E greu sa-ti recomand o culoare pentru mobila din bucatarie nestiind.


Culorile bucatariei par la prima vedere un fel de moft. Foloseste alb pentru tavan si pereti, griul pentru zonele sensibile si supuse la murdarie . Spre exemplu: putem avea o pardoseala inchisa la culoare, un mobilier de bucatarie cu finisaj lemn de nuc si fete rosu bordeaux, dar peretii sa . Renunta la usa din bucatarie si transforma peretii intr-un bar modern,.

Asorteaza culoarea gresiei cu celelalte culori si nuante din bucatarie. Autor: Ana-Maria Dragota Culorile din bucataria ta te ajuta nu doar sa. Cel mai bine este sa optezi pentru un singur perete sau o aplici pe toti . Cum sa alegi culorile pentru a vopsi pereti bucatariei. Poate ţi se pare dificil să alegi o paletă de culori pe care să o foloseşti în bucătărie, fie că ai o bucătrie . Doresc sa-mi zugravesc bucataria si nu stiu ce culoare sa aleg pentru pereti. Mobilierul pe care il am prezinta o combinatie de alb si negru.


Atunci cand alegi culorile pentru bucatarie, fie ca este vorba de mobilier, fie de peretii camerei, trebuie sa ai un plan clar in minte. Cum poţi face să amenajezi o bucătărie frumoasă şi care să nu coste. Foloseste culori puternice pentru a oferi profunzime si daca ai o bucatarie legata.


De exemplu, daca alegem sa coloram tavanul unei bucatarii urbane, nu foarte spatioase, in aceeasi culoare cu peretii – exceptand albul – camera va parea mai . Alegerea culorii perfecte pentru bucatarie poate fi un pic mai dificila decât ai crede la prima vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare