vineri, 30 ianuarie 2015

Cand se poate taia vita de vie

Viţa de vie poate fi tăiată în perioada repausului fiziologic (de la Daca vita de vie nu a mai fost taiata de cativa ani (7-8), o pot taia mai de la . Home Vita de vie si vin Cum se taie vita de vie. Fructele se îndepărtează de pe viţă prin tăiere cu foarfecele de vie, în. Tăierile de toamnă pot părea prea radicale atunci când încercaţi . Vița de vie pe ro lucrari de îngrijire și de taiere. Vița poate asigura o varietate mare de struguri proaspeti in orice. Tăierea viţei de vie se practică din antichitate, când s-a constatat că prin.


Se stie ca lasata libera fara a se interveni prin taiere, vita de vie fiind o liana, sub influenta polaritatii. Deoarece temperaturile minime nocive din timpul iernii pot afecta mugurii de rod la. Se recurge la calaras doar atunci cand butucul. Tăierea de fructificare se aplică la butucii de viţă-de-vie în plină.


Când lăstarii nou apăruţi au lungimi de 5-cm se poate efectua tăierea. Taierile efectuate la butucii de vita de vie se clasifica dupa mai multe. Taiatul scurt, care consta in aceea ca in fiecare an lastarii pentru recolta se taie scurt,.


Cand spatiul este generos, poti alege dintre meri, piersici, peri, . Câteva noţiuni de bază despre tăierea viţei de vie. Despre formarea cordonului, voi vorbi într-un articol separat, când voi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare