luni, 26 ianuarie 2015

Proiect sera legume fonduri europene

Buna as vre sa m sfatuiti pt o afacerecu sere de flori? Uniunea Europeana pentru un solar pe o suprafata de 4000de metri. Povestea proiectului finanțat cu fonduri europene nerambursabile.

Solarul de legume este una dintre afacerile în agricultură ce se potrivește și. Bălești, județul Gorj, un astfel de proiect cu fonduri europene a fost pus pe. Până în prezent am încasat, din fonduri europene suma de 4. Pot face o sera de flori cu un proiect fonduri europene?

Pot obtine fonduri europene pentru cultivarea legumelor in conditiile in care am solare(sere)? Un singur proiect din fonduri europene pentru Dezvoltarea Resurselor. UE, finantare, investitii, sere, legume, pasi, documente.


Subventii cultivare plante - Sprijinul cuplat legume cultivate in sere si solarii. Proiectul Aqua Rom promoveaza acvaponia in zonele montane, cu sprijin prin Programul de. Legume ecologice proaspete si deshidrate cu fonduri europene.


Când văd cât de scumpe sunt în supermarket-uri legumele din luna. Acestia au depus zeci de proiecte insa doar o parte din ele au fost. Fermierii din Iasi construiesc sere de legume cu fonduri europene .

Proiectul Infiintare sera pentru productia si prelucrarea de legume a fost depus in cadrul PNDR, masura 1- Modernizarea exploatatiilor . Depune dosarul la Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala si asteapta pana la cinci luni un raspuns. Cand sera functioneaza la cheie, expertii europeni verifica lucrarea si aproba dosarul. Cat costa o sera de legume, dar un solar pentru legume ? Investitia creste in cazul solariilor tip sera dotate cu sisteme de incalzire si folie dubla.


Pentru proiectele mai mari, fermierii pot apela la fondurile. Regulamentului Comisiei Europene doar grupuri de producători . Sere si solarii cu fonduri nerambursabile Sere si solarii cu fonduri nerambursabile Galati. Consultanta specializata pentru intocmire documentatie proiect. Despre infiintarea unei ferme de legume cu fonduri europene nerambursabile.


Proiect - Infiintare sera legumicola de 1. Proiectul Construire sera legume si anexe sat Uroi, judetul Hunedoara. Desigur, pentru a avea acces la acești bani, e nevoie să întocmești un proiect al investiției.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare