miercuri, 21 ianuarie 2015

Cornata bautura

Cornata este o bãuturã alcoolicã specific româneascã, preparatã din coarne fermentate cu zahãr si alcool. In perioada aceea puteti turna alcool peste sirop, in ce proportie doriti. Aici depinde daca vreti o bautura de tip lichior, si atunci se toarna maxim .

Se va servi rece ca bautura aperitiva, foarte potrivita pentru doamne si. Le trecem printr-un jet de apa,cat sa scapam de eventualele impuritati,desi la cat alcool le dam sa suga omoara toate impuritatile. Se aleg coarnele coapte, sanatoase, inlaturandu-se cele bolnave si strivite, se curata de .

Coarnele se spala in mai multe ape si se curata de codite si de frunze. Timpul necesar pentru ca bautura sa devina omogena este de trei luni. Cornata este o băutură alcoolică specific românească, preparată din coarne fermentate cu zahăr și alcool.


Este o bautura pentru femei ceea ce inseamna ca nu este prea alcoolizata, desi retetele pe care. Etichete: coarne, cornata, foto, foto coarne .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare