marți, 6 ianuarie 2015

Seminte legume agrosel

Agrosel este cea mai mare si mai cunoscuta companie romaneasca ce produce soiuri de seminte de legume si, mai nou si seminte de legume hibrizi. Agrointeligența are, din această primăvară, un nou partener: Agrosel – leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din . Puteți cumpăra produsele AGROSEL în toate rețelele de supermarketuri din România,.

Semințe microambalate și semințe profesionale de flori și legume. Seminte de tomate alungite, rosii prunisoara. Agrosem Internatrional Alba Iulia distribuie si comercializeaza o gama larga de produse pentru agricultori: seminte de legume si hibrizi, seminte de flori si gazon .

Seminte, bulbi Agrosel magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Seminte, bulbi Agrosel gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai . Agrosel: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Preturi, produse si reduceri la agrosel, seminte legume si articole gradina.


Descriere: Seminte ardei iute Dracula este un soi de ardei iute lung, foarte productiv. Agrosel comercializeaza seminte de legume(produse microambalate) bulbi de flori, seminte de gazon, plante furajere. Acest produs este dintr-o oferta anterioara.


Click aici pentru a vedea oferta actuala. Horticola profi Seminte profesionale de legume Agrosel.

Seminte profesionale de legume - Agrisemen Agrisemen. Seminte profesionale de legume - Agrosel Agrosel. Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Seminte de legume, plante aromatice si flori - Nu am gasit niciun topic.


Gama Agrosel cam lei, gama starsem cam 2. Agrosel, producator de seminte de legume, plante aromatice si flori. Cumpara Seminte tomate Oxheart, Agrosel 1g cu numai lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare