luni, 7 decembrie 2015

Aparat ultrasunete rozatoare dedeman

Dispozitivul MiniRepeller este folosit pentru alungarea rozatoarelor (soareci si sobolani) cu ajutorul ultrasunetelor si al undelor electromagnetice. Dispozitivul Ultrasonic Pestrepeller PS-9este o alarma ce emite ultrasunete care alunga de pe o anumita suprafata rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc. Dispozitivul Duo Pro PestRepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata.

Aparat de alungat cartite si alte rozatoare subterane pe o suprafata de 15mp. Aparat pt indepartat soarecii - Salut, am tot citit pe net despre aparatele minune care. Pana la urma sunt eficiente aparatele cu ultrasunete?

Aparat anti rozatoare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Aparat Ultrasunete Anti-rozatoare PESTCHASER. Cea mai mica alarma cu ultrasunete pentru indepartarea rozatoarelor din gama. Eficienta maxima a aparatului se constata dupa 10-zile de functionare . Undele electromagnetice sunt percepute de rozatoare ca niste mici cutremure, ce le indeparteaza din pereti, tocuri de usi, pardoseli, unde ultrasunetele nu pot . Oferta de aparate ultrasunete capcane impotriva rozatoarelor anti-rozatoare antirozatoare soareci sobolani dihor.


Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea rozatoarelor, cu o suprafata de. Aparat anti-gandaci rozatoare cu ultrasunete Radarcan 10RC de la Sc Amira . Pentru alte aparate cu ultrasunete, unde electromagnetice, ultraviolete, capcane clasice si.

Pest Repeller Aparat impotriva daunatorilor: o alternativa curata si sigura la. Folosind produsele cu ultrasunete veti fi sigur ca le veti indeparta definitiv. Aparatele cu ultrasunete alunga mustele, si musculitele. Dedeman Pasta impotriva rozatoarelor Gardentop Dedicat. Importator aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, anti soareci, anti caini, impotriva pisicilor, . DUO PRO Pestrepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata.


M-am gindit sa-mi cumpar un aparat cu ultrasunete pentru alungat rozatoare. Oricum, am cumparat aparatul (lei, din Dedeman).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare