vineri, 4 decembrie 2015

Proiector cu senzor de miscare pret

Proiector halogen cu senzor Hepol 1W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PROIECTOARE SI . Preturi pentru PROIECTOARE SI ILUMINAT ARHITECTURAL de la 2lei.

Proiector LED cu senzor de miscare Hepol 85x115x1mm. Alege din oferte pentru proiector cu senzor de miscare. Proiector cu senzor de miscare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara proiector cu senzor de miscare la preturi accesibile de pe m.

Cauta proiector cu senzor de miscare in oferta utilizatorilor nostri. Proiector LED 10W, cu senzor de miscare - Factura + Garantie. Proiector LED 30W cu Senzor miscare - Factura + Garantie.


Anunta-ne daca ai gasit produsul PROIECTOR LED 20W CU SENZOR DE MISCARE mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret ! Descoperiti proiector cu senzor la preturi reduse (produse). Proiector LED cu senzor de miscare 20W 3000K de la Mediafun. Proiector aluminiu dreptunghiular -halogen 150W cu senzor de miscare 180°.


Garantat cele mai bune preturi din piata la produsele comercializate. Cumpara Proiector LED 20W cu senzor de miscare Gao-6971H online de la eMAG la pret avantajos.

Pretul include taxele, Pretul nu include cheltuielile de livrare. Emite o lumina puternica comparabila cu un proiector cu . Reflectoarele (proiectoarele) cu senzor de miscare confera un plus de siguranta exterioarelor caselor, garajelor, aprinzand o lumina puternica la cea mai mica . Proiector LED 10w de exterior cu senzor de miscare, la doar RON in loc de 1RON. Proiector LED 10W senzor miscare si crespuscular dimensiuni 1x 1x mm. LED la cel mai bun raport calitate - pret.


Oferta este variată, iar lampa cu senzor de mișcare este un produs tehnic. Proiector LED 20W Alb rece Senzor de miscare - cod 3- Proiectorul LED 20W Alb rece Senzor de miscare reprezinta solutia perfecta. Compara preturile la Proiector Led 30w, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Proiectoarele cu LED si senzor de miscare, cu reglaj al distantei de detectie al miscarii, al timpului de mentinere a luminii si al aprinderii doar dupa lasarea serii, . Cumpara Proiector led 20W cu senzor miscare la cel mai bun pret!


Caracteristici:Alimentare ~ AC 1- 2VPutere ~ WDurata viata aprox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare