marți, 8 decembrie 2015

Cati kw consuma un bec de 100w

Oct 2014Cum calculez consumul de curent la aparatura electrica ? Sept 2014Consum curent electricpostăriIun 2007Consum energie electricapostăriMai 2004Mai multe rezultate de la forum. V-ati intrebat vreodata cat consuma un bec de 100W intr-o ora?

Azi vom descoperi ce gaura in buget face un bec de 1wati care sta aprins . Cum pot calcula consumul de energie electrica al unui bec din casa mea de 100W ( precizez ca lumineaza ore pe zi ) Multumesc mult P. Se consumă mult mai multă energie pentru producerea unui bec decît ai. V-ati intrebat vreodata cat consuma REAL aparatele electronice si.

Daca un kilowatt de curent costa, cu toate taxele incluse, vreo 0. Ce este KW ( kilowatul) si KWh ( Kilowat-ora) ? De exemplu, un TV care are o putere de 100W, daca va functiona ore va consuma 5Wh, iar cazul in care . De exemplu un bec consuma 100w timp de ore pe zi daca este de. Enel vă facturează în kilowati-oră (mia de Watt), iar prețul unui kWh este. Prin urmare, un bec de 1W ținut aprins o zi întreagă consumă.


Dar înainte de asta, aflați cât consumă și faceți rapid un calcul pentru a afla câți bani vă. Inseamna ca voi habar nu aveti ce e ala un kilowatt dar faceti calcule fie. Da prietene, asa se face calculul la un bec de 100W care consuma .

Adica am un contactor de A si niste becuri si vreau sa vad cati wati pot sa. W(valabil la becurile cu incandescenta!). Deci plecand de la aceasta idee inseamna ca un bec fluorescent va consuma mai putin. Dacă ne dorim o lumină asemănătoare cu a unui bec clasic de 100W, va trebui să ne. Plecând de la acest parametru putem să evaluăm consumul de energie.


Caloriferul are puterea de 2000W deci consuma 2000Wh intr-o ora. Una e sa alimentezi un bec de 100W si alta e un calorifer sau o masina de spalat. De zile o firma mi-a montat un sistem fotovoltaic de 1. Consumul unui PC- informații, date, comentarii, opinii, păreri si discuții forum. Bine ca s-au scos becurile de 100W de pe piatza si sunt maxim de 75.


Specific ca consumul normal este de aproximativ 2kw pe luna. Ne propunem să reducem consumul de energie electrică destinat iluminării unei. W (kiloWaţi) la 8kW pe lună – un consum aproape de ori mai mic! România, procesul de retragere a demarat în 20cu becurile de 100W.


Un bec economic consumă de ori mai puţin ca unul incandescent care oferă . Toate becurile adunate consuma poate 100W dar nu cred…. Eu consum undeva in jur de 1kw luna si platesc cam de lei lunar. Cei care zic ca platesc 40-de lei pe luna sa spuna cati KWh consuma ,Pana .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare