miercuri, 16 decembrie 2015

Sisteme de irigatii prin picurare pentru livezi

Irigare prin picurare pentru livezi de măr și păr. Irigarea prin picurare are și alte beneficii care o fac utila aproape oriunde. Agrointeligența vă prezintă cel mai nou sistem de irigare intrat pe piața din.

Față de sistemele clasice de irigare prin picurare, Aquaplant . Instalatii de irigat: tub de picurare cu picurator cilindric, avand grosimea peretelui de mm - mm. Tub de picurare cu durata de viata de pana la ani-1. Referitor la sistemul de irigații m-am hotărât să-l fac mai mult din intuiție dar acum îmi dau seama că dacă aș face din nou o livadă prima .

Va prezentam mai jos avantajele folosirii instalatiilor de irigare prin picurare:. Irigarea cu ajutorul tubului de picurare se face de obicei in parcuri,vii si livezi datorita distantelor mai mari intre plante,rezistentei si perioadei de viata mai lunga .

Sistemul de irigatie prin picurare consta in principal din urmatoarele. Unitatea centrala este de regula dotata cu pompe, filtre si sisteme de fertilizare. Irigare prin sistem de picurare - NU este reclama,ci un mic ajutaj despre cum se face un sistem prin picurare. Page of 1-Mai multe rezultate de la forum.


Daca avem irigare prin picurare, noi deja stim ce roada vom primi. Ca sa obtii o roada constanta de fructe, legume, fara irigare prin picurare eu . Sistem complex de irigare prin picurare, intr-o pepiniera. Acest produs poate fi utilizat la irigarea culturilor de legume, flori, livezi, vita de vie, gazon, etc.


Banda pentru irigare prin picurare Hydro-S mil mm 11cm 2286m. Garnitura din cauciuc pentru sisteme de irigatii mm. Furtune de distributie apa, folosite in irigatiile pentru livezi, vita de vie etc. Sunt furtune de mm fara picuratoare, picuratoarele se ataseaza ulterior in functie de . Montaj sisteme de irigatii prin aspersare, picurare sau automatizate.


Sisteme profesionale automate de irigat in livada, gradina, vie, gazon: acestea sunt . Irigarea cu ajutorul tubului de picurare se face de obicei in parcuri,vii si livezi datorita . IRIGATII Firma noastra distribuie echipamente, sisteme si instalatii pentru:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare