joi, 10 decembrie 2015

Calcul raza de protectie paratrasnet

Introduceti datele cladirii, alegeti nivelul de protectie dorit si tipul de paratrasnet: . Pentru calculul razei de protectie, valoarea maxima admisibila a avansului de. Raza de protectie asigurata de un PDA depinde de inaltimea (h) fata de .

Paratrăsnet - calcul de risc online a necesității protejării unei construcții din partea dreaptă a. Determinarea nivelului de protec ie al IPT în func ie de eficacitatea E calculat. Raza de protectie asigurata de un PDA depinde de inaltimea sa (h) fata de . Prevectron” a fost cu câteva zeci de microsecunde mai redus.

Metodologia de calcul al nivelului de protecție (conform 20-2000). CALCULUL INSTALATIEI DE PROTECTIE IMPOTRIVA TRASNETULUI 1. Paratrăsnet cu dispozitiv de amorsare (PDA), DAT CONTROLER PLUS, model. Raza de protecţie a unui PDA, Rp, depinde de nivelul de protecţie calculat, . Calcule de proiectare a instalatiei de protectie la trasnet.


Construcţie izolată, fără alte construcţii pe o rază de cel puţin 3H. Unghiul de protecţie pentru tijele de paratrăsnet varia-.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare