joi, 17 decembrie 2015

Scule second hand constructii

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PERNE. Perna microfibra cu umplutura antialergica 70Xcm. Dacă sunteți alergic la acarienii de praf ce trăiesc în casă, vă recomandăm o pernă antialergică.

Aveti modalitati de a combina aceste perne. Fata : microfibra 1, Umplutura : fibra siliconata, antialergica, Dimensiuni: 50xcm. Umplura siliconica antialergica pentru perne,pilote saltele etc.


Perna matlasata cu umplutura de silicon, antialergica.

Fata pernei este din material matlasat pentru o mai buna rezistenta in timp. Perna antialergica cu umplutura Microfibra x cm. Perna este confectionate din tesatura Satin 1 bumbac, cu umplutura de Microfibra 1 poliester . Perne bumbac, Perna antialergica, Perne din puf de gasca natural.


Perne cu pene, Perna antialergica, Perna antibacteriana, Perna cu umplutura siliconica, . Pernele Nanofibra marca Dormisete sunt confectionate cu tesatura. Perna cu umplutura din Nanofibra este pufoasă, antialergică și lavabilă. Pernele si pilotele sunt confectionate din tesatura microfibra, tricoturi sau. Perne cu umplutura antialergica; Perne cu miez din poliuretan; Perne cu gel; Perne .

Perna Antialergica cu Umplutura Microfibra 40x13906Dormisete la cel. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Perne si pernute cu umplutura antialergica - Vindem perne si pernute umplute cu umplutura siliconica antialergica la cele mai bune preturi, diferite marimi ptr ca . Suprafata este matlasata cu fete din tricot antibacterian rezistenta impotriva microbilor si murdariei. Perna cu umplutura siliconica, antialergica. Foarte usor de intretinut, poate fi spalata , fara a-si pierde nici una dintre calitatile initiale.


Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din. Perna antialergica iti va oferi tie si celor dragi un maxim de confort si sanatate. Perna umplutura puf siliconizat antialergic, fata matlasata din microfibra, greutate 800g.


RENPRIS prn moale Lungime: cm Lăţime: cm Greutate umplutură: 4g ? Avem peste produse in categoria Perne cu preturi de la 19. Tip: Simpla; Protectie anti-bacteriana: Nu; Umplutura: Polistirol; Antialergica: NU .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare