miercuri, 16 decembrie 2015

Descarcatoare cu oxizi metalici

Descarcatoare de tensiune cu oxizi metalici, descarcatoare si limitatoare de tensiune pentru aplicatii. Descarcatoare de tensiune pentru MT tip VARISIL HE. Descarcatorul cu rezistenta nelineara din oxizi metalici (Zinc oxide varistor).

ZnO de curent alternativ - 5kV, fara eclatoare, este . Descarcator MT cu oxizi metalici curent nominal de descarcare kA cu carcasa din material organic cu dispozitiv de deconectare, tensiune nominala kV . Descarcator MT cu oxizi metalici curent nominal de descarcare 10kA cu carcasa din material organic cu dispozitiv de deconectare, conform specificatiei . Descarcatoare MT cu oxizi metalici curent nominal de descarcare 10kA cu carcasa din material organic cu dispozitiv de deconectare.

Varisil HE reprezinta gama de descarcatoare de medie tensiune cu ZnO, cu tensiuni de pana la kV. Descarcatoare cu oxizi metalici conform ENEL DY557. Descarcatoare MT cu oxizi metalici curent nominal de descarcare 10kA cu carcasa din material organic cu dispozitiv de deconectare . Partea 8: Descărcătoare cu oxizi metalici cu eclator exterior în serie (EGLA) pentru linii aeriene de transmisie şi de distribuţie ale reţelelor de . Limitatori de supratensiune „Descarcatoare cu oxizi metalici (ZnO)-1KV”.


Laboratorul Descarcatoare Electrice - Energetica, pentru facultate, uploadat in. Scopul lucrarii este studiul constructiei si functionarii descarcatoarelor cu rezistenta variabila si suflaj magnetic si a celor cu oxizi metalici, . Ghid de alegere si Specificaţie Tehnică pentru descarcatoare cu oxizi metalici .

Achizitie Descarcatoare cu oxizi metalici (ZnO)-110KV” pentru ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA S. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea. Achizitionarea descarcatoare din oxizi metalici. Pentru concurs sunt eligibili doar furnizorii omologati si inclusi in Catalogul Furnizorilor RED UNION . Specificaţia se referă la achiziţionarea de descărcătoare cu oxizi metalici fără eclatoare pentru înlocuirea descărcătoarelor cu rezistenţă variabilă şi eclatoare în . Denumire contract: Descarcatoare cu oxizi metalici 110KV 10KA Stare procedura: In desfasurare. Moneda in care se transmite oferta de pret: . DESCĂRCĂTOARE MT CU OXIZI METALICI CURENT NOMINAL DE DESCĂRCARE kA CU CARCASĂ ÎN MATERIAL ORGANIC CU DISPOZITIV DE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare