marți, 29 decembrie 2015

Matase naturala rochii

O aparitie eleganta, rochia midi din matase naturala 100%, cu trandafiri din organza realizati manual decorati cu margele si cristale care subliniaza atant talia si . Bust cu fronseuri din voal de matase naturala realizate manual, dantela Chantilly cu aplicatii import Franta, captuseala bumbac pentru un plus de confort, . Alege din oferte pentru rochie matase naturala.

Rochie matase naturala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Rochie de seara neagra eleganta, rafinata si plina de feminitate realizata din matase naturala creponata, dantela de bumbac. Rochie de seara eleganta, rafinata si plina de feminitate realizata din matase naturala, in degrade.

Alura gratioasa a acestei rochii rafinate din matase naturala o . Zega Store - Rochie din matase naturala, Nicole Enea - ZGA149- Material: matase naturala si dantela de bumbac lucrata manual. Rochie de seara din matase naturala si broderie UNICAT. Rochie de seara elegantă din mătase naturala cu dantela.

Rochii din matase pline de culoare, bluze vaporoase din matase imprimata, topuri senzuale din dantela sau tricourile din bumbac cu imprimeuri statement! Rochie din matase naturala cu esarfa pe un umar si aplicatie tip floare, detasabila. Disponibila pe culorile: verde, alb, albastru intens.


Rochie din matase naturala vernil deschis, cu partea de sus din bumbac transparent si detaliu de fermoar pe mijlocul fetei. Alege unul dintre modelele de Rochii Elegante Matase Naturala si te vei simti extraordinar. Rochie de ocazie semnata Krisztina Keresztes, o rochie eleganta din matase naturala brodata. Rochii midi elegante de ocazie online, semnate Silvia Mavrichi si Maria Burnette Detalii gasesti aici: . Rochia de seara SKA1este un model cu pliuri verticale lung pana la genunchi. Aceasta rochie din matase a luat nastere la Atelierul de creatie Cristallini.


Rochie de seara foarte eleganta, din matase naturala roz murdar si dantela Alencon neagra. Elite Mariaj va prezinta superba colectia de rochii de seara Xcite de la Impression Bridal. Modelul prezentat 302este croit in stilul empire din matase naturala .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare