luni, 7 decembrie 2015

Sarbatori islamice 2016

Declaraţia principiilor toleranţei - care a fost enunţată în 198 la Paris, în cadrul întrunirii reprezentanţilor UNESCO - defineşte acest . Sărbătoarea Sacrificiului este un omagiu adus profetului Abraham şi a credinţei. Sărbătoarea Sacrificiului cade în a zecea zi din ultima luna a anului islamic şi este un omagiu adus profetului. Actualitate Noiembrie 201 ora: 17:48 . Tradiţia islamică spune că tot în această perioadă porţile. Credincioşii musulmani sărbătoresc în perioada 05-iulie 201 cele trei zile de . Ramadan, a 9-a luna a calendarului islamic, musulmanii celebreaza luna in .

Musulmanii din toată lumea încep astăzi sărbătoarea Ramazanului. România, asemeni coreligionarilor din întreagul spaţiu islamic, vor marca timp de. Sărbătoarea Ramazanului), începând de MARTI IULIE 2016.


LISTA ZILELOR DE SĂRBĂTORI ISLAMICE DIN 2015. Centrul Cultural Islamic Al Taqua din Municipiul Bucuresti – Intrevederea . A inceput Kurban Bayramul sau Sarbatoarea Sacrificiului, celebrata timp de patru zile. Cele mai vandute telefoane in 201 black friday.


Doua mii de musulmani s-au strans pentru a sarbatori Kurban Bayramul: Asta, sarbatoare, cel mai mare.

Sursa: Pro TV, Data publicarii: Septembrie 2016 . Calendarul islamic sau calendarul hegirei (H) este un calendar lunar format din 12. Acest lucru face ca sărbătorile islamice raportate la calendarul solar sa fie în fiecare an. Ultima modificare a paginii efectuată la iunie 201 ora 00:28.


Fiecare sărbătoare a calendarului musulman are o semnificaţie spirituală,. Calendar Islamic pe 1320-20fără sărbători marcate. Octombrie 20Elul 57- (Noul an) Tişri 5777.


Calendar Islamic pe 1320-20fără sărbători marcate . Sunt zile în care vor petrece în familie cea mai mare sărbătoare a Islamului, după o lună de post și rugăciune,. Canada elimină vizele pentru Mexic, din decembrie 2016 . Kurban Bayramul, unul dintre stâlpii Islamului, a început dimineață cu Marea Rugăciune Comună. Este una dintre cele mai importante sărbători religioase. Kurban Bayramul, una dintre cele mai importante sarbatori religioase din calendarul islamic, care tine zile.


Musulmanii sărbătoresc Ramazanul, sărbătoarea sfântă. Rugăciunea de Sărbătoare a Sacrificiului - صلاة عيد الأضحى 2016. Emirate au loc o serie de evenimente foarte interesante în fiecare lună a anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare