joi, 31 decembrie 2015

Frigiderul functionare

Frigiderul este compus dintr-un compresor electric, o reţea de conducte. Cum functioneaza frigiderul - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol scris. Funcţionarea frigiderului are la bază două legi fizice: Punctul de fierbere al unui lichi respectiv temperatura la care se transformă în vapori, .

Aceste filmuleţe sunt realizate de elevii liceului Ion Vatamanu or. Sunt componente principale ale frigiderului: compresorul, condesatorul, valva de expansiune si evaporatorul. Un frigider este un aparat sau o instalație pentru producerea și menținerea. Principiul după care funcționează refrigerarea, adică tendința anumitor lichide .

Ce model de combina frigorifica functioneaza sub. Iul 2013Functionare frigider iarna in camera neancalzitapostăriDec 2011functionare frigiderpostăriNov 2011Termostatul de la frigiderpostăriMar 2005Mai multe rezultate de la forum. Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,. Frigiderele fac zgomot atunci când funcționează, însă un zgomot cu care . Facultatea Ştiinţa Calculatoarelor Specializarea Automatică Disciplina: Fiabilitate şi diagnoză Student: Anul de studiu IV, grupa 221 . Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului nu functioneaza, verificati sursa de alimentare daca este functionala, daca functioneaza este cazul sa ne . Frigiderul dintr-o rulota, autorulota, este un aparat vital, avandu-se in.


Frigiderul rulotei Rigiderul este unul ce functioneaza prin absorbtie si nu are compresor. Principiul este, din cate stiu eu, urmatorul : rezistenta .

Frigiderul este fără îndoială aparatul electrocasnic cel mai util şi cel mai. Un frigider funcţionează cu atât mai bine şi mai economic, cu cât se . Având o vastă experienţă în domeniu, aceştia te pot sfătui cum să exploatezi mai eficient frigiderul tău, astfel încât să obţii de la el un . FUNCŢIONARE FRIGIDER pentru a regla temperatura din frigider: mai cald. Frigiderele sunt aparate de folosinta indelungata ce pot functiona ani de zile cu o intretinere minima. Se recomanda totusi dezghetarea si curatarea frigiderului . Frigiderul fără curent este revoluţionar pentru că funcţionează pe principiul conversiei căldurii, dar nu foloseşte amoniac, ci o substanţă mai ieftină, mai sigură şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare