joi, 3 decembrie 2015

Fierastrau transare efa 63

Caracteristici fierastrau efa 63: Motor puternic universal, Poziţia cu mâner ergonomic, Anti-vibraţii pachet, Usor de igenizat . Fierastraie modele Efa pentru despicat carcasa porc, oaie si vita diferite modele. Fierastraiele Efa pentru transare carne porc, fierastraie transare carne de oaie si fierastraie transare carne de vita diferite modele.

Fierastrau despicat carcase efa 185: Constructie din inox, Motor de ieşire Fierastrau despicat carcase HP, Tensiune Ph,. Caracteristici fierastrau despicat carcase efa wb: Greutate redusă, Distantier de adâncime, ajustabil la taiere, Safe să. Fierastrau circular EFA pentru sfertuit carcase de porc, vita, oaie, cal, camile, etc.


Fierastrau rectiliniu EFA - este utilizat in abatoare si macelarii,in special pentru sfertuirea carcaselor de vita dar si pentru orice alte operatii de taiere.

Ferastraul EFA SK cu diametrul lamei de 1mm, este folosit in abatoare, sectii de transare a carnii, fabrici de preparate din carne etc. Ferastraie abatorizare: Ferastrau rectiliniu EFA pentru despicat carcase . Fierastrau electric pentru transare, tip EFA SK WB, se folosesc la taierea oaselor tubulare, a. Balansor pentru fierastrau dicorotor EFA - balansor pentru EFA . Ferastrau rectiliniu EFA pentru despicat carcase. Se utilizeaza in abatoare si sectii de transare a carnii la despicarea. Se utilizeaza in abatoare si sectii de transare a carnii la despicarea si sfertuirea carcaselor.


Ferastrau circular EFA - Ferastraul EFA este fabricat din inox si are clasa de protectie IP6 rezistent la apa. Se utilizeaza in abatoare si sectii de transare a carnii la despicarea si.

Fierastrau rectiliniu EFA pentru despicat carcase. Fierastrau rectiliniu EFA pentru despicat carcase de la Tehno Food Com Serv Srl. Fierastrau rectiliniu EFA pentru despicat carcase - Ferastraul rectiliniu EFA este utilizat pentru despicarea carcaselor in abatoare. In cazul de fata vom cauta Ferastrau circular EFA in randul furnizorilor si iti vom.


Linii si accesorii de transare, Sectii complete de. EFA: ofera o gama completa de fierastraie pentru abatorizare si transare. Parametrii operației:temperatura 63-65˚C și durata 3-minute sau temperatura.


Fierăstrău EFA SK E h) Tăierea automată a carcasei – JCK 1 . Carnea rezultata la transare este transportata in carucioarele cu tavi la frigoriferul. Lugoj, judetul Timis, a fost transat in timp ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare