marți, 22 decembrie 2015

Fabrica de polistiren arcon

Aceste tehnologii de ultimă oră, fac parte din dotarea fabricii Arcon, atât la faza de formare a . ARCO ofera solutii tehnice complete in constructiile civile si industriale. Tehnologii de ultimă oră, fac parte din dotarea fabricii de polistiren Arcon, atât la faza .

Fabrica de membrane, dupa montarea celei de a doua linii de fabricatie. ARCON vă anunţă lansarea noului tip de polistiren cu îmbinare nut-feder care prin . Grosimea de cm a polistirenului nu asigura izolatia corespunzatoare a . Compania Arcon Elintech SRL din Sfantu Gheorghe a inaugurat zilele trecute o fabrica de polistiren expandat, investitie care se ridica la 5 . Producătorul român Arcon vinde fabricile de polistiren către austriecii de la Hirsch Porozell. Am vândut pentru că în România este greu să ai o . ARCON, una dintre cele mai importante companii din județul Covasna, a anunțat ieri cesionarea fabricilor sale de polistiren din . Grupul Arcon, unul dintre cei mai importanţi jucători din zona producției de hidro și termoizolaţii din România, și-a cesionat fabricile de . Cu o cifra de afaceri de peste de milioane de euro inregistrata in 20si un profit brut de circa milioane de euro, grupul Arcon si-a . Citeste cele mai recente stiri de business despre fabrica, polistiren si Arcon publicate pe wall-street.


Arcon a inceput sa produca polistiren expandat din 200. Fabricile pe care le-am analizat in vederea unei posibile achizitii nu erau tocmai .

Lansarea productiei la cea de-a doua linie de polistiren expandat . Fabrica de membrane bituminoase; fabrica de vopsele si tencuieli. Arco si Festa, polistiren expandat ignifugat Arco, Pinguin si Rotherm, . Producatorul de hidro si termoizolatii Arcon anunta cesionarea fabricilor sale de polistiren din Sfantu Gheorghe (judetul Covasna) si Bucuresti . Arcon in calitatea sa de producator al marcilor de membrane bituminoase Arco si Festa si a gamelor de polistiren expandat Arco, Pinguin si . Capacitatea maximă a fabricii de membrane Arcon este de milioane de metri pătraţi pe an, iar fabrica de polistiren expandat poate atinge . Grupul Arcon a cesionat fabricile sale de polistiren din Sfantu-Gheorghe si Bucuresti companiei Hirsch Porozell SRL, membra a grupului austriac Hirsch Servo .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare