luni, 7 decembrie 2015

Matrite silicon pitici

Producem si comercializam matrite din silicon profesional RTV. Anunturi matrite pitici - matrite pitici.

Matrita latex carcasa de fibra de sticla Pitic de Gradina-cm. Filmul prezinta pas cu pas cum se realizeaza o matrita flexibila din silicon RTV-ZApentru un pitic. Vand matrite pentru setul complet de pitici si alba ca zapada din fibra de sticla.

Dimensiunile sunt intre 50-55- sau cm. Importator si distribuitor matrite de plastic, forme pentru turnare gips sau ceramofix si ceramite. QDC0- set matrite silicon ursulet pt briose. Matrite flexibile pentru lumanari de botez realizate din silicon rtv ZA 22.


Matrita flexibila din silicon ZA - Pitic de gradina. Matrita pt cuibare model NOU confectionata din CAUCIUC 1ron. MATRITA de facut cuibare pt porumbeii voiajori lei.

Tehnica este aceeasi, indiferent ca e vorba de o matrita pentru un pitic de gradina, pentru o lumanare decorativa sau pentru orice alt obiect . As dori sa imi livrati o matrita din silicon pentru … pitici de gradina, lumnarai…etc. Matrite pavele oferta-CODURI; Coloranti pavele, plastifiant, decofrol; Formular COMANDA; Video. Modele noi de matrite pentru pitici si figurine de gradina din fibra de sticla rezistente la turnari din beton si ghips: Preturile sunt negociabile in functie de model. Realizeaza singur RAPID si USOR matrite din silicon si poti reproduce orice obiect. Statueta vultur din beton pentru gradina pitici gradina, Statueta madona.


Pitici de gradina din beton , pitic decor, ,matrite pitici de gradina. Cluj-Napoca : vand figurine din fibra de sticla sau silicon, reprezentand leu, . Matrita de silicon pe care incercam astazi sa o realizam e ceva mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare