luni, 21 decembrie 2015

Pat camping

Pat camping confortabil şi uşor de montat ! Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru turism. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria ARTICOLE CAMPING. Preturi pentru ARTICOLE CAMPING de la lei.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SCAUNE CAMPING. Avem peste produse in categoria Camping cu preturi de la 3.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Compara preturile la Pat Pliant si Camping si drumetii, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Cumpara paturi camping la preturi accesibile de pe m. Cauta paturi camping in oferta utilizatorilor nostri. Fie ca vrei sa cumperi pat pliant de campanie sau sa afli cat costa patul de camping carpbed esti chiar in locul potrivit.


Oferte si promotii la Pescar Expert, tag pat camping. Pat de camping cu picioare VANGO robust, pliabil pana la o dimensiune foarte compacta pentru transport si depozitare mai usoare. Motorhome srl, accesorii pentru camping si rulote, articole pentru voiaj, mese, scaune, paturi, sezlonguri pliante. Comparati preturile magazinelor online la Scaune camping gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Scaun .

Este un pat cu picioare, prevazut cu o saltea captusita cu burete, imbracata in polar fleece si o perna din neopren. Este un pat cu picioare, foarte stabil si foarte rigi dotat pe laterale cu protectii de neopren, special concepute pentru confortul pescarului. Lenjerie de Pat din Bumbac Woodland Ideala pentru excursii si campare, poate fi transportata cu . Pat camping Vango XL 2cm, model pliabil, realizat din poliester 600D si rama din otel. Asigura stabilitate maxima, se pliaza si devine foarte compact.


Pat camping pliabil dimensiuni: 190x66xcm material: tub aluminiu, textil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare